Ecodenta Expert Extra освежаваща хидратираща паста за зъби с хиалуронова киселина

Ecodenta Expert Extra освежаваща хидратираща паста за зъби с хиалуронова киселина
Ecodenta Expert Extra освежаваща хидратираща паста за зъби с хиалуронова киселина
100 мл.

Код: ECD0003 | Този продукт не е в наличност

Описание Ecodenta Expert Extra

Пастата за зъби Ecodenta Expert Extra комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.

Характеристики:

  • освежава дъха
  • почиства зъбите
  • грижи се за венците
  • минерализира

Начин на употреба:
Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Пълен списък на съставките

AQUA, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, SORBITOL, CALCIUM HYDROXYAPATITE (KALIDENT), SODIUM COCOYL GLUTAMATE, AROMA (LIMONENE), TITANIUM DIOXIDE, XANTHAN GUM, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CELLULOSE GUM, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, MENTHA ARVENSIS (MINT) OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN. Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

За марката Ecodenta

Пастите за зъби, предлагани под марката Ecodenta са резултат от свързването на съвременната наука и природата. Произведени са от естествени вещества, които са полезни за здравето и не вредят на околната среда. Пастите не съдържат пенливи или абразивни съставки, пероксид, SLS или парабени.
Продуктите Ecodenta са създадени в сътрудничество с Литовския университет по медицински науки и са тествани от зъболекари. Отделните изделия са обогатени с активни съставки от подбрани растения, които бързо и много щадящо помагат за елиминиране на проблеми със зъбите и венците. Съдържат също естествен източник на калций - kalident (калциев хидроксиапатит), който затваря пукнатините и нарушената повърхност на зъбите, предпазва от възникване на кариес и е дезинфектант.
Пастите съдържат също активната съставка teavigo, която се намира в зеления чай и нейните ефекти са научно доказани. Тази съставка има антибактериален ефект, предпазва зъбите от образуване на зъбен камък и оставя в устата дълготрайно усещане на свежест. Пазете вашите зъби с редовно почистване с качествена паста за зъби!

Оценка Ecodenta Expert Extra