Ecodenta Cosmos Organic Coconut Anti-plaque паста за зъби без флуорид за да се засили зъбния емайл

Ecodenta Cosmos Organic Coconut паста за зъби без флуорид за да се засили зъбния емайл
Ecodenta Cosmos Organic Coconut паста за зъби без флуорид за да се засили зъбния емайл
100 мл.

Код: ECD00824 | Този продукт не е в наличност

Описание Ecodenta Cosmos Organic Coconut Anti-plaque

Пастата за зъби Ecodenta Cosmos Organic Coconut се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.

Характеристики:

  • осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариес
  • освежава дъха
  • надеждно почиства зъбите
  • оставя в устата усещане за чистота и свежест

Състав:

  • вегански продукт
  • без флуорид

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.

За марката Ecodenta

Пастите за зъби, предлагани под марката Ecodenta са резултат от свързването на съвременната наука и природата. Произведени са от естествени вещества, които са полезни за здравето и не вредят на околната среда. Пастите не съдържат пенливи или абразивни съставки, пероксид, SLS или парабени.
Продуктите Ecodenta са създадени в сътрудничество с Литовския университет по медицински науки и са тествани от зъболекари. Отделните изделия са обогатени с активни съставки от подбрани растения, които бързо и много щадящо помагат за елиминиране на проблеми със зъбите и венците. Съдържат също естествен източник на калций - kalident (калциев хидроксиапатит), който затваря пукнатините и нарушената повърхност на зъбите, предпазва от възникване на кариес и е дезинфектант.
Пастите съдържат също активната съставка teavigo, която се намира в зеления чай и нейните ефекти са научно доказани. Тази съставка има антибактериален ефект, предпазва зъбите от образуване на зъбен камък и оставя в устата дълготрайно усещане на свежест. Пазете вашите зъби с редовно почистване с качествена паста за зъби!

Оценка Ecodenta Cosmos Organic Coconut Anti-plaque