Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood парфюмна вода за мъже

Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood парфюмна вода за мъже
Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood парфюмна вода за мъже
Промоции
100 мл.
155,00лв.

Код: DUN02680 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood
Състав

Мъжката парфюмна вода Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood ще ви заведе на индийски пазар, ухаещ на хиляди аромати. Дървесният му характер ще се хареса на всеки мъж, който иска да подчертае естествената си доминантност. 

  • дървесен аромат
  • за мъжете, които искат да бъдат забелязани
  • подходяща както за дневно, така и за вечерно носене

Съставки на аромата
Простота, така може да се опише ароматът, в чието съдържание ще откриете четири ярки съставки. Ароматът се отваря със свеж и сладък цитрусов бергамот, който постепенно преминава в неочаквани нотки на мъх и силен аромат на пачули. Маскулинният финал на аромата се дължи на нотките на сандалово дърво.

История на аромата
Автор на аромата Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood е Карлос Бенайм (Carlos Benaim).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мъх
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Дървесни

За марката Dunhill

Парфюми Dunhill | "Дънхил" са не са само цигари за богаташи с малка кутийка, която е направена специално за джобовете на смокинга на известните мъже.... но нека да не избързваме. Алфред Дънхил основова своята фирма в Лондон през 1893 година. В началото, фирмата се занимава с продукти предимно за мъже. Днес един от най- търсените парфюми е Dunhill Desire for Men.

Оценка Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood