Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже

Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже
Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже
Промоции
100 мл.
56,20лв.

Код: DUN0043 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Dunhill Fresh
Състав

Dunhill Fresh е освежаваща дървесно-цветна комбинация за мъже. Уморени ли сте откласическите мъжки аромати, които са по-подходящи за зимния период? Търсите ли освежаване презл ятото? Отговорите можете да намерите в избора на луксозната марка  Dunhill! Тюркоазено-синият нектар от цветя, подбрани подправки и екзотични дървета ще ви отведе в сърцето на непокътнатата провинция, където можете да презаредите с енергия и сила. Непретенциозният флакон подчертава чистотата и елегантността на парфюма Dunhill Fresh.

Ще почувствате комбинацията от босилек, фрезия и зелени растения като свеж бриз. По-късно ароматът разкрива своите сладки тонове - теменуга, ирис и водни цветя. На края се усеща чувствената комбинация от кедрово дърво, пачули, кехлибар и кожа. Ще бъдете впечатлени от свежия дъх на лед, съчетан с ухание на топла пръст. Този аромат ще попие в кожата на тялото Ви и ще трае изключителн одълго време.

Водещата марка Dunhill е специализирана в производството на мъжки парфюми. Английският лукс и вниманието към детайла ще се хареса на мъжа, който не се страхувада се отклони от тълпата и датръгне по своя собствен път към успеха. Охлаждащият и освежаващ аромат на Dunhill Fresh е идеален за горещите летни дни. Възхищението ще е причината толкова много хора да се обръщат след Вас, докато усещате елегантността и чистотата на този уникален парфюм!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
фрезия, зелени нотки, босилек
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, ирис, воден цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кожа, кехлибар, кедър, пачули
Вид аромат
Дървесни

За марката Dunhill

Парфюми Dunhill | "Дънхил" са не са само цигари за богаташи с малка кутийка, която е направена специално за джобовете на смокинга на известните мъже.... но нека да не избързваме. Алфред Дънхил основова своята фирма в Лондон през 1893 година. В началото, фирмата се занимава с продукти предимно за мъже. Днес един от най- търсените парфюми е Dunhill Desire for Men.

Оценка Dunhill Fresh