Преминете към основното съдържание
Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже
Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже
Dunhill Fresh тоалетна вода за мъже
глава
босилек, фрезия, зелени нотки
сърце
теменуга, ирис, воден цвят
база
кехлибар, кедър, кожа, пачули
Вид ароматДървесни

Dunhill Fresh е освежаваща дървесно-цветна комбинация за мъже. Уморени ли сте откласическите мъжки аромати, които са по-подходящи за зимния период? Търсите ли освежаване презл ятото? Отговорите можете да намерите в избора на луксозната марка  Dunhill! Тюркоазено-синият нектар от цветя, подбрани подправки и екзотични дървета ще ви отведе в сърцето на непокътнатата провинция, където можете да презаредите с енергия и сила. Непретенциозният флакон подчертава чистотата и елегантността на парфюма Dunhill Fresh.

Ще почувствате комбинацията от босилек, фрезия и зелени растения като свеж бриз. По-късно ароматът разкрива своите сладки тонове - теменуга, ирис и водни цветя. На края се усеща чувствената комбинация от кедрово дърво, пачули, кехлибар и кожа. Ще бъдете впечатлени от свежия дъх на лед, съчетан с ухание на топла пръст. Този аромат ще попие в кожата на тялото Ви и ще трае изключителн одълго време.

Водещата марка Dunhill е специализирана в производството на мъжки парфюми. Английският лукс и вниманието към детайла ще се хареса на мъжа, който не се страхувада се отклони от тълпата и датръгне по своя собствен път към успеха. Охлаждащият и освежаващ аромат на Dunhill Fresh е идеален за горещите летни дни. Възхищението ще е причината толкова много хора да се обръщат след Вас, докато усещате елегантността и чистотата на този уникален парфюм!

DunhillFresh тоалетна вода за мъже

Разпродажба
Безплатна доставка
66,50лв.
Спестете 18%
100 мл.
54,10лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | 54,10лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: DUN0043
1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
вторник 28.05.2024 г.
Лично получаване
понеделник 27.05.2024 г.