Dunhill Desire Blue тоалетна вода за мъже

Dunhill Desire Blue тоалетна вода за мъже
Dunhill Desire Blue тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
150,00лв.

Спестете 58%
100 мл.
61,60лв.

Код: DUN0027 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Dunhill Desire Blue
Състав

DunhillDesireBlueе аромат, носещ безкраенмир и спокойствие. Усещането, което създава този парфюм, е подходящо за многоинтелигентни иактивнихора. Той е за личности, коитоиматсвоя собственавътрешна истинаи духовни ценности. Те мислятза животаи света вдълбочинаивинаги се опитват датърсят баланса. Тяхнатасила не е само в мускулите, но и в устойчивостта на характера. Синоними на ароматаDunhillDesireBlueса думите:уникален и недостъпен, чувствен и романтичен. Тюркоазеният цвят на флакона предизвикваспокойствието наумаивътрешно желаниеза постигане на удовлетворение. DunhillDesireBlue е за интелигентнимъже, коитознаяткакво всъщност искатот живота.


Уводът на DesireBlue се отваря с отличителнитенотки набергамот,насладкамандарина, на екзотичноличии на деликатен,грациозен лотус. Сърцето на аромата носисвежия полъх на морски бриз, който се допълвасмело от нотки портокалов цвят, розово дърво и топли дънери. Основатасе състои отопияняващите аромати на кехлибар, чувствен мускус и бобова тонка.

 

DunhillDesireBlue ще ви разхладив горещите летни дни.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, мандаринено-портокалов аромат, личи, лотос
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бразилско розово дърво, портокал, морски нотки
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар, бензоин, зърна от тонка
Вид аромат
Ароматни, Зелени

За марката Dunhill

Парфюми Dunhill | "Дънхил" са не са само цигари за богаташи с малка кутийка, която е направена специално за джобовете на смокинга на известните мъже.... но нека да не избързваме. Алфред Дънхил основова своята фирма в Лондон през 1893 година. В началото, фирмата се занимава с продукти предимно за мъже. Днес един от най- търсените парфюми е Dunhill Desire for Men.

Оценка Dunhill Desire Blue