Dr Irena ErisVolumeric серум против бръчки за шия и деколте

Dr Irena Eris Volumeric серум против бръчки  за шия и деколте
Dr Irena Eris Volumeric серум против бръчки  за шия и деколте
75 мл.
53,10лв.

Код: DRI02295 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание Dr Irena Eris Volumeric
Характеристика

Знаете ли, че шията и деколтето обикновено са първото място, където започва да проличава напредващата възраст? Затова включете в ежедневната си грижа и серума против бръчки за шия и деколте Dr Irena Eris Volumeric.

Благодарение на комплекса Telomere-Lift, обогатен с уникален трипептид, интензивно стяга деликатната кожа, изпъва я и подобрява еластичността ѝ. Така тя постепенно придобива по-гладък вид, бръчките по шията и деколтето се изпълват, а кожата остава видимо по-млада и ревитализирана.

Характеристики:

  • интензивна грижа за областта на шията и деколтето
  • ревитализира кожата, стяга я и я опъва
  • стимулира комуникацията между кожните клетки
  • помага за подобряване на еластичността на кожата
  • ефективно изглажда и запълва бръчките

Съставки:

  • комплекс Telomere-Lift, tri-peptid – подобрява комуникацията между клетките и еластичността на кожата и допринася за изглаждане на бръчките
  • редки масла, течен восък – отличават се с ревитализиращи свойства

Начин за нанасяне:
Нанасяйте серума Dr Irena Eris Volumeric сутрин и/или вечер върху суха, почистена кожа и леко размажете. След като попие, можете да използвате любимия си дневен или нощен крем.

Характеристика

Тип кожа на лицето
бръчки и зряла кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
anti-age, ревитализация, подсилване
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Dr Irena Eris

Луксозната козметика Dr Irena Eris е олицетворение на добрия вкус и стил. Същността на марката е цялостния подход към красотата. Тази уникална козметика има безупречно качество, тя е иновативна, ефективна и изключително луксозна.

Компанията Dr Irena Eris е основана през 1983 г. от доктор-фармацевт Ирена Ерис.  От малка фирма със само един единствен служител и вид крем, много бързо се превръща в развиваща се компания със 750 служители с най-високо ниво на производство и контрол на качеството. Към момента марката Dr Irena Eris притежава повече от 550 различни продукта и ги изнася в над 40 страни по света.

Марката Dr Irena Eris е единствената козметична марка наградена 6 пъти с титлата „SUPERBRAND“ , от ТОП 20 на международните козметични марки. През 2012 г. Dr Irena Eris като единствена полска и не френска марка става член на престижното сдружение на френските луксозни марки „Comité Colbert“.

Успехът на безупречните козметични продукти Dr Irena Eris е въз основа на научни изследвания, като използва и напреднали методи за тестване. Марката Dr Irena Eris  признава непреходните ценности и идеали като зачитане на традициите и етичното поведение.

Оценка Dr Irena Eris Volumeric