Dove Baby Rich Moisture

почистващ гел за тяло и коса

2×
Dove Baby Rich Moisture почистващ гел за тяло и коса
Dove Baby Rich Moisture почистващ гел за тяло и коса
Dove Baby Rich Moisture почистващ гел за тяло и коса
200 мл.
4,60лв.

Код: DOV1815 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 27.02.2019 г.
Dove Baby Rich Moisture
200 мл. | 4,60лв.

Информация за козметиката Dove Baby Rich Moisture

Продуктът Dove Baby Rich Moisture нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.

Характеристики:

  • поддържа естественото pH на кожата
  • прави кожата фина и еластична
  • интензивно хидратира
  • не люти в очите
  • подхранва детската кожа при къпане
  • измива косата и кожата на главата

Състав:

  • продуктът е хипоалергенен

Начин на употреба:
Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Характеристика

Ефект
Подхранване и регенерация
Консистенция
гел
Тип на кожата
нормална, нормална до суха, суха
Тип на косата
всички видове коса

За марката Dove

                                               Козметика Dove

Dove - перфектно подхранване и хидратация.Dove е дъщерна марка на известната компания Unilever,която представя на пазара качествени продукти ,насочени към грижата за тялото.Първият продукт на Dove, се появява в САЩ през 1957г.Кремообразният сапун със съдържание на четвърт хидратантен крем е истинска революция в областта на грижите за кожата и предлага уникална алтернатива на традиционните сапуни, които я принципно я изсушават.

Марката Dove пази традицията и до днес.Все още изпълнява своята роля в подхранването и хидратацията на кожата,и счита ,че мисията й е не само предоставяне на високо качество за перфектна грижа за тялото и за косата,но и да помогне на всички жени да осъзнаят потенциалната си красота.

Продуктите Dove включват дезодоранти и антиперспиранти, сапуни,продукти за интимна хигиена,продукти за баня и грижа за тялото,които днес се продават в над 75 страни по цения свят.Dove използва много иновативни патентовани технологии,между които изключително успешни са подхранващите душ-гелове с уникална технология Nutrium Moisture, която съдържа естествени липиди на кожата,които подхранват,възстановяват и я правят красива и и перфектно хидратирана,или лосионите за тяло с технология DeepCare Complex, който омекотява кожата и подобряват еластичността й.

Dove насърчава жените да се грижат редовно за красотата си и да я ценят ,за да се чувстват по-самоуверени и по-добре.Продуктите от марката им помагат да се грижат за кожата си по начин,който не и позволява тя да се изсуши,да бъде подхранена и свежа през целия ден,без дразнене,квалитетните овлажняващи дезодоранти и антиперспиранти или душ-геловете ,които се грижат за хидратацията на кожата още по време на къпане.

Желанието на марката Dove е да направи така,че всяка жена се чувства по-красива всеки ден.