Dove Baby Rich Moisture

почистващ гел за тяло и коса

2×
Dove Baby Rich Moisture почистващ гел за тяло и коса
Dove Baby Rich Moisture почистващ гел за тяло и коса
200 мл.
4,90лв.

Код: DOV1815 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
При покупката на произволни продукти на марката Dove на минимална стойност 12 лв. ще получите безплатен мини шампоан Oxygen Moisture в опаковка от 50 мл.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 29.05.2019 г.
Dove Baby Rich Moisture
200 мл. | 4,90лв.

Информация за козметиката Dove Baby Rich Moisture

Продуктът Dove Baby Rich Moisture нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.

Характеристики:

  • поддържа естественото pH на кожата
  • прави кожата фина и еластична
  • интензивно хидратира
  • не люти в очите
  • подхранва детската кожа при къпане
  • измива косата и кожата на главата

Състав:

  • продуктът е хипоалергенен

Начин на употреба:
Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Характеристика

Ефект
Подхранване и регенерация
Консистенция
гел
Тип на кожата
нормална, нормална до суха, суха
Тип на косата
всички видове коса

За марката Dove

                                               Козметика Dove

Dove - перфектно подхранване и хидратация.Dove е дъщерна марка на известната компания Unilever,която представя на пазара качествени продукти ,насочени към грижата за тялото.Първият продукт на Dove, се появява в САЩ през 1957г.Кремообразният сапун със съдържание на четвърт хидратантен крем е истинска революция в областта на грижите за кожата и предлага уникална алтернатива на традиционните сапуни, които я принципно я изсушават.

Марката Dove пази традицията и до днес.Все още изпълнява своята роля в подхранването и хидратацията на кожата,и счита ,че мисията й е не само предоставяне на високо качество за перфектна грижа за тялото и за косата,но и да помогне на всички жени да осъзнаят потенциалната си красота.

Продуктите Dove включват дезодоранти и антиперспиранти, сапуни,продукти за интимна хигиена,продукти за баня и грижа за тялото,които днес се продават в над 75 страни по цения свят.Dove използва много иновативни патентовани технологии,между които изключително успешни са подхранващите душ-гелове с уникална технология Nutrium Moisture, която съдържа естествени липиди на кожата,които подхранват,възстановяват и я правят красива и и перфектно хидратирана,или лосионите за тяло с технология DeepCare Complex, който омекотява кожата и подобряват еластичността й.

Dove насърчава жените да се грижат редовно за красотата си и да я ценят ,за да се чувстват по-самоуверени и по-добре.Продуктите от марката им помагат да се грижат за кожата си по начин,който не и позволява тя да се изсуши,да бъде подхранена и свежа през целия ден,без дразнене,квалитетните овлажняващи дезодоранти и антиперспиранти или душ-геловете ,които се грижат за хидратацията на кожата още по време на къпане.

Желанието на марката Dove е да направи така,че всяка жена се чувства по-красива всеки ден.