DKNY Original Woman парфюмна вода за жени

23×
DKNY Original Woman парфюмна вода за жени
DKNY Original Woman парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
136,00лв.

Спестете 58%
50 мл.
57,50лв.

Код: DKN0269 | В наличност
1
СПИДИ
още утре петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Информация за парфюма DKNY Original Woman
Състав

Преминете през всеки ден с танц и необичайна лекота. Дамската парфюмна вода DKNY Women Energizing ще ви помогне да се отличите в тълпата и ще подчертае предимствата ви. Отдайте се на нежната комбинация от цитрусово-цветни нотки, идеални за ден, прекаран в офиса, както и за свободен следобед.

  • цитрусов аромат
  • за модерни жени, които искат да се харесват
  • подходяща е за дневно и вечерно носене

Съставки на аромата
Вдъхването от аромата е като отпиване на глътка рядък коктейл, направен от най-уникални съставки. В началото ще ви омагьоса съчетанието на избрани цитрусови плодове с нежна водка и пролетни теменужки. След няколко минути аромата обогатява букет от разцъфнали цветя – орхидеи, нарцис и крехък лотос. Упоителната симфония от мамещи аромати завършва с горския аромат на бреза и дърво, които правят преживяването съвършено.

История на аромата
Ароматът DKNY Women Energizing е представен за пръв път през 2011 г. и до днес има много почитателки сред жените и девойките.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
водка, теменуга, цитруси, листа на домати
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лотос, орхидея, нарцис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
дърво, бреза
Вид аромат
Цитрусови

За марката DKNY

Съвременна, уверена, култова – така може да се опише с три думи марката Donna Karan, вдъхновена от енергията на Ню Йорк. Тя е създадена за уверената жена, която никога не знае предварително, какво ще ѝ донесе новият ден. Открийте разнообразния свят на ароматите Donna Karan New York, които превръщат обикновените ежедневни моменти в изключителни преживявания.

Марката печели жените по цял свят не само с мода. Ароматите DKNY са нещо, което пробужда у вас копнежа да живеете напълно. Днес вече се смята за култова парфюмната вода DKNY Be Delicious – сочна „ябълка“ със свеж плодово-цветен аромат, който омагьосва жените на всяка възраст.

DKNY women ще ви впечатли и с редица други дамски аромати. Опитайте например нежния флорален DKNY Pure или парфюмната вода DKNY Red Delicious, която отново е скрита във флакон, приличащ на ябълка, но този път в червен цвят А понеже жените обичат и партньорите им да ухаят добре, можете да изберете също от колекцията мъжки тоалетни води или одеколони DKNY men.

Оценка DKNY Original Woman23