DKNY Be Delicious Fresh Blossom парфюмна вода за жени

14×
DKNY Be Delicious Fresh Blossom парфюмна вода за жени
DKNY Be Delicious Fresh Blossom парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
136,00лв.

Спестете 57%
50 мл.
58,50лв.

Код: DKN0062 | В наличност
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Информация за парфюма DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Състав

Парфюмната вода DKNY Be Delicious Fresh Blossom ухае на разцъфнали цветя и намек за плодовете, които тези цветове ще родят. Нека пролетната радост, свежест и енергия на аромата разцъфтят върху кожата ви.

  • въздушен и свеж аромат с леко сладки нотки
  • за енергичната жена, която обича живота
  • подходящ за носене през целия ден 

Състав на аромата
Вдишайте освежаващия бриз и пролетното слънце. Заредете се с енергия за предстоящия натоварен ден. Нежните флорални акорди на момина сълза, роза и жасмин, скрити в сърцето на аромата, елегантно се съчетават с връхните плодови нотки. Базовите нотки, които стоят в основата на цялата ароматна композиция, се доминират от уханието на червена ябълка.

История на аромата
Be Delicious Fresh Blossom е искрящ аромат, в който се съчетават жизненост и женственост, мекота и динамика. Той бързо ще ви извади от ежедневната рутина и само един поглед към флакона ще ви отведе в цъфтяща овощна градина. Уханието на парфюмната вода ще ви позволи да се разходите сред ябълковите дръвчета в градината. Ароматът излиза на пазара през 2009 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кайсия, листа от черен касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, момина сълза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
червена ябълка, дървесни тонове
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката DKNY

Съвременна, уверена, култова – така може да се опише с три думи марката Donna Karan, вдъхновена от енергията на Ню Йорк. Тя е създадена за уверената жена, която никога не знае предварително, какво ще ѝ донесе новият ден. Открийте разнообразния свят на ароматите Donna Karan New York, които превръщат обикновените ежедневни моменти в изключителни преживявания.

Марката печели жените по цял свят не само с мода. Ароматите DKNY са нещо, което пробужда у вас копнежа да живеете напълно. Днес вече се смята за култова парфюмната вода DKNY Be Delicious – сочна „ябълка“ със свеж плодово-цветен аромат, който омагьосва жените на всяка възраст.

DKNY women ще ви впечатли и с редица други дамски аромати. Опитайте например нежния флорален DKNY Pure или парфюмната вода DKNY Red Delicious, която отново е скрита във флакон, приличащ на ябълка, но този път в червен цвят А понеже жените обичат и партньорите им да ухаят добре, можете да изберете също от колекцията мъжки тоалетни води или одеколони DKNY men.

Оценка DKNY Be Delicious Fresh Blossom14