Dirham Dirham подаръчен комплект I. за мъже

13×
Dirham Dirham подаръчен комплект I. за мъже
Dirham Dirham подаръчен комплект I. за мъже
подаръчен комплект I. за мъже
22,99лв.

Код: DIR0182 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
още утре четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Dirham Dirham
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Dirham Dirham със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • изключително подходящ за подарък
  • аромат, подходящ за всеки ден

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 100 мл.
  • дезодорант в спрей 50 мл.

Състав

Вид аромат
Цитрусови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Dirham

Арабските парфюми Dirham са изпълнени с екзотика, греещо слънце и мистика. Техният необичайно силен аромат буквално ще ви парализира! Богатият състав на парфюми Dirham е съставен от най-добре подбраните есенции и суровини,  които просто няма да намерите никъде другаде. И когато става въпрос основно за динамични и страстни аромати, то парфюми Dirham притежават също и лека, нежна страна, която ще разкрие романтичната ви природа.

Аромати Dirham са уникални не само заради изключителния си аромат, но и заради луксозните флакони на парфюмите, които са доста по-различни от останалите парфюми. Флаконите на парфюми Dirham са проектирани в ориенталски стил, с нетрадиционно богата орнаментика и необикновен дизайн.Парфюми Dirham са уникални "бижута", които ще жадувате да притежавате. Така че, ако сте сред любителите на интензивните ориенталски аромати, тогава парфюми Dirham ще се превърнат във вашия любим аксесоар!

Оценка Dirham Dirham13