Diptyque L'Ombre Dans L'Eau твърд парфюм

Diptyque L'Ombre Dans L'Eau твърд парфюм
Diptyque L'Ombre Dans L'Eau твърд парфюм
3.6 гр.

Код: DIP0765 | Този продукт не е в наличност

Описание Diptyque L'Ombre Dans L'Eau
Състав

Има неща, които никога няма да излязат от мода. Дамският парфюм Diptyque L'Ombre Dans L'Eau е едно от тях. Луксозната му ароматна композиция ще зарадва сетивата ви и ще привлече вниманието на хората около вас.

  • цветен аромат
  • за жени с романтична душа
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
мускус, бергамот, касис, роза, кехлибар, касия, мандарина, листа от черен касис
Вид аромат
Цветни

За марката Diptyque

Марката Diptyque, която е създадена през 1961 г. в Париж, представя на пазара първокласни парфюми и ароматни свещи. Интересно е, че нейните създатели Кристиан Готр, Десмон Нок-Ли и Ив Кусло първоначално били посветени изцяло в несъвместими области.
Първият е интериорен дизайнер, вторият изкарвал прехраната с живопис, а третият е работил като театрален режисьор и сценограф. Липсата на опит обаче била компенсирана от ентусиазма и амбициите на основателите и те успяват. Първият флакон Eau de Toilette, кръстен просто „L'eau“ („вода“), спечелва огромната любов на клиентите. Последват и други успешни ароматни изделия- например „L'Autre“ или многоцелния „Vinaigre de Toilette“.
Днес, сред предложенията на Diptyque ще откриете няколко десетки продукта, а много от тях са произведени с партньорството на световни парфюмеристи като Фабрис Пелегрин, Серж Калогин, Оливие Песчу и Оливия Джакобетти. Парфюмите Diptyque са изключително оригинални, съблазнителни и опияняващи. Те ще подчертаят вашия сексапил и ще ви гарантират усещане за самоувереност.
Ароматните свещи на Diptyque ще ароматизират интериора ви със завладяващо ухание.Заслужава си да споменем и техните елегантни флакони , декорирани с фирменото лого. Марката Diptyque ще се хареса на всички, които копнеят да бъдат атрактивни за противоположния пол, обичат лукса и искат да имат вълшебно ароматизиран интериор.

Оценка Diptyque L'Ombre Dans L'Eau