DIOR Rouge Dior хидратиращ балсам за устни пълнещ

DIOR Rouge Dior хидратиращ балсам за устни пълнещ
DIOR Rouge Dior хидратиращ балсам за устни пълнещ
Ново
цвят 000 Diornatural 3.5 гр.
75,10лв.

Код: CHD15019 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 20.05.2021 г.

Описание DIOR Rouge Dior
Характеристика

Rouge Dior представя своя първи балсам за устни с формула с извлеци от цвят на божур и нар за по-красиви устни ден след ден. С 95% естествени съставки* и обогатен с компоненти, успокояващи и осигуряващи грижа за устните, балсамът за устни Rouge Dior осигурява 24-часова хидратация**.

Със силата на двойна цветна грижа, балсамът разкрасява устните с универсален нюанс и ги прави естествено сатенени. Може да се използва самостоятелно като балсам за устни или като основа за червилата Rouge Dior за допълнителен комфорт.

Новият балсам Rouge Dior е украсен с нова характерна лента с инициалите на CD, като алюзия към стройните талии в дефилетата на Dior.

Позволяващият допълнително пълнене балсам за устни Rouge Dior с цветна грижа е част от стратегията за устойчиво развитие на Dior.

* Количество, изчислено в съответствие със стандарт ISO 16128, част II и данни на доставчика.
** Инструментален тест, проведен сред 10 души. Успокояващ балсам за устни с цветна грижа за 24-часова хидратация.*

* Инструментален тест, проведен сред 10 души. Формула с 95% естествени съставки,* обогатена с двойна цветна грижа, концентрирана в извлеци от цвят на божур и нар.

* Количество, изчислено в съответствие със стандарт ISO 16128, част II и данни на доставчика. Универсален нюанс: 000 Diornatural.

Характеристика

Консистенция
твърд
Слънцезащита
без SPF
Ефект
хидратираща
Цветове бои за коса
Прозрачен

За марката DIOR

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка DIOR Rouge Dior