DIOR Miss Dior Blooming Bouquet тоалетна вода за жени

5×
DIOR Miss Dior Blooming Bouquet тоалетна вода за жени
DIOR Miss Dior Blooming Bouquet тоалетна вода за жени
100 мл.
178,20лв.

Код: CHD0616 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание DIOR Miss Dior Blooming Bouquet
Състав

Букет от деликатни нотки на божур и роза, усъвършенствани от свежестта на калабрийски бергамот и украсени с дантела от бял мускус. Този флорален букет отдава почит на легендарната страст на Кристиан Диор към цветята.  Калабрийският бергамот дава сияйността си на връхните нотки. В сърцевината му е нежността на акорд от божур и роза „Дамасцена“. Базовите нотки са украсени с дантела от бял мускус. Подобен на пролет флорален подпис. 1947: Miss Dior, ароматът от висшата мода, се ражда в експлозия на живот, за да въплъти революционния силует на New Look и да пресъздаде в аромат чувствеността на вдъхновяващите му извивки.

Оттогава модната къща Dior е преживяла много революции и Miss Dior винаги ги е съпътствала. С максимална скорост, без да губи нито своя плам, нито модерната си същност.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
калабрийски бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
божур, роза дамасцена
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бял мускус
Вид аромат
Цветни

За марката DIOR

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка DIOR Miss Dior Blooming Bouquet5