Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist хидратиращ спрей за лице

Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist хидратиращ спрей за лице
Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist хидратиращ спрей за лице
100 мл.

Код: CHD12236 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist
Характеристика

Сорбе спреят за лице подобрява хидратацията на кожата и я енергизира, гарантирайки запазване на грима за дълго време и съживяване на неговия блясък. Кожата е дълбоко овлажнена, напълно почистена и ревитализирана. Удължава трайността на грима. Емулсифираната му гелообразна текстура се превръща в спрей от микро-капчици в ултра фина, лека мъгла. Слез за подсилване на мрежата от аквапорини в кожата и подобряване на водната циркулация.

Цветето хаберлея стимулира кожната флора и увеличава производството на полезни за кожата съставки, подсилвайки по този начин естествената ѝ защита.

Витамин С за стимулиране на енергийния резерв на кожата и подсилване на блясъка ѝ.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация
Активни вещества
витамин С

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist