Dior Dior Forever Natural Nude фон дьо тен за естествен вид

Dior Dior Forever Natural Nude фон дьо тен за естествен вид
Dior Dior Forever Natural Nude фон дьо тен за естествен вид

Описание Dior Dior Forever Natural Nude
Характеристика

Фон дьо тенът Dior Forever преоткрива естествения тон на кожата с Natural Nude: 24 часа* съвършенство с усещане за гола кожа благодарение на формула, обогатена с 96%** натурални съставки и концентрирана цветна грижа за кожата.

Свежа и лека, текстурата на фон дьо тена Dior Forever Natural Nude постига естествен и сияен завършек, без да стои като маска, позволявайки на кожата да диша от сутрин до вечер. Тенът на кожата е безупречно равномерен в продължение на 24 часа и без прекъсване.* Кожата е хидратирана*** и сияйна като зрял и сочен плод.

* Инструментален тест, проведен сред 20 души.
** Количество, изчислено в съответствие със стандартите ISO 16128-1 и ISO 16128-2. Включен процент на водата. Останалите съставки спомагат за оптимизиране на сетивната привлекателност и цялост на формулата във времето.
*** Инструментален тест, проведен сред 10 души.

В продължение на 24 часа* тенът на кожата е съвършено равномерен, сияен и естествен.
Свежата и лека текстура с висока концентрация на вода позволява на кожата да диша и да се хидратира в продължение на 24 часа.**

В допълнение към непосредствената грижа за кожата фон дьо тенът Dior Forever Natural Nude, обогатен с цветна грижа за кожата, се стреми да прави кожата по-красива и по-силна кожа с всеки изминал ден.

Видими резултати след 4 седмици употреба:

  • Хидратирана кожа +36%**
  • По-сияйна кожа +24%***
  • По-равен цвят +38%***
  • По-стегнати пори +23% ***
  • По-хубав и равномерен тен +34%***

Дерматологично тестван, подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна.

* Инструментален тест, проведен сред 20 души.
** Инструментален тест, проведен сред 10 души след 24 часа.
*** Клиничен тест, проведен сред 33 жени в продължение на 4 седмици. Полирана визия.

С 96% съдържание на натурални съставки,* неговата свежа, лека и подобна на емулсия текстура попива при нанасяне и позволява на кожата да диша.

С високо съдържание на цветна грижа за кожата, формулата се отличава с ревитализиращ комплекс, изграден въз основа на 3 полезни цветя: извлеци от латинка, трицветна теменуга и цвят от хибискус за по-красива и силно изглеждаща кожа ден след ден.

Дерматологично тестван, подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна.

* Количество, изчислено в съответствие със стандартите ISO 16128-1 и ISO 16128-2. Включен процент на водата. Останалите съставки спомагат за оптимизиране на сетивната привлекателност и цялост на формулата във времето.

17 специално разработени нюанса за всички жени.

Като креативен и имидж директор на Dior Makeup от 2014 г. Питър Филипс е натрупал безценни знания за човешката кожа и как тя може да изглежда по-добре.

Гамата нюанси Dior Forever Natural Nude е проектирана старателно да се съчетава с всеки тон. „За да съживите естествения тон на кожата си, позволете си да изпитате естествения характер на Dior Forever Natural Nude.“ Питър Филипс, креативен и имидж директор за грим на Dior.

Изберете интензитета на цвета на кожата си: от 0 (най-светъл) до 9 (най-тъмен)

Сега изберете подтона на кожата си:

  • Ако кожата ви рядко потъмнява, вие сте COOL.
  • Ако кожата ви потъмнява сравнително лесно, вие сте NEUTRAL.
  • Ако потъмнява лесно, вие сте WARM.

Отнема няколко минути, докато нюансът на фон дьо тена разкрие пълната си интензивност върху кожата ви. Така че не забравяйте да го оставите да изсъхне напълно след нанасяне, за да откриете перфектния цвят.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Според покривността
Лека
Слънцезащита
без SPF
Ефект
хидратираща, дълготраен
Цветове фон дьо тени
dark

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Dior Forever Natural Nude