Brand logo

DIORDior Skin Essentials Cica Recover Balm регенериращ балсам с лайка

DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm регенериращ балсам с лайка
DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm регенериращ балсам с лайка
75 мл.
76,80лв.

Код: CHD13979 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm
Характеристика

Първият* регенериращ, обгръщащ балсам, който насърчава естествения цикъл на възстановяване на кожата. Dior Cica Recover Balm позволява бързото регенериране на най-уязвимите и увредени зони на кожата, предлагайки интензивно успокояващо и облекчаващо усещане.

ВЪЗСТАНОВЯВА. Кожата изглежда ревитализирана само за 72 часа** благодарение на възстановяващия комплекс с екстракт от лайка и центела азиатика на Cica Recover Balm.

УСПОКОЯВА. Емулсия с моментално освежаващ, успокояващ ефект. Балсамът облекчава и отстранява чувството на дискомфорт на кожата.

ЗАЩИТАВА. Формулиран без синтетични аромати, с pH подобно на това на кожата, съдържащ 91% съставки от естествен произход***, Cica Recover Balm е подходящ за всички видове кожа, дори за най-чувствителните.

* В Dior.
** Самооценка – 34 души (използване 3 дни).
*** Стойности, изчислени на базата на стандарт ISO 16128 части I и II, включително процента вода. ВЪЗСТАНОВЯВА. Кожата е успокоена и ревитализирана за 72 часа** благодарение на ботаническия комплекс с екстракт от лайка на Cica Recover Balm.

УСПОКОЯВА. Емулсия с моментално освежаващ, успокояващ ефект. Балсамът облекчава и отстранява чувството на дискомфорт на кожата.

ЗАЩИТАВА. Формулиран с pH, подобна на тази на кожата, и съдържащ 91% съставки от естествен произход***, Cica Recover Balm е подходящ за всички видове кожа, дори за най-чувствителните.

* Самооценка – 23 души (използване 3 дни).
** Стойности, изчислени на базата на стандарт ISO 16128 части I и II, включително процента вода. Балсам с плътна, кремообразна текстура, която попива в кожата, трансформирайки се във фина емулсия, без да оставя мазно, лепкаво покритие, за перфектна хармония с кожата. Веднъж втрита, формулата осигурява защита като превръзка върху кожата, за моментално успокояващо усещане. Ботаническия комплекс цика комбинира восък от лайка и центела азиатика.

Восък от лайка: извлечен от цветове на дива лайка в Мароко, помага за смекчаване на кожата и ограничава загубата на вода за дълготраен хидратиращ ефект, защитавайки повърхността на кожата. Също така облекчава и успокоява усещането за дискомфорт при уязвима или раздразнена кожа.

Центела азиатика: известна като тигрова трева, съкратено цика, тази ревитализираща трева помага за почистване на кожата и поддържа възстановяването ѝ.

Cica Recover Balm е обогатен с хиалуронова киселина и масло от ший за интензивно хидратиране и подхранване на кожата.

Кожата е ревитализирана: +25%*
Кожата е успокоена: +37%*
Кожата е хидратирана: +55%*
Кожата се усеща комфортно: +44%*
Кожата е по-красива: +34%*

* Самооценка от 34 души за 3 дни.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, успокояване, регенерация, подхранване
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен
Активни вещества
хиалуронова киселина, бамбуково масло, лайка

За марката DIOR

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm