Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion хидратиращ серум

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion хидратиращ серум
Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion хидратиращ серум
175 мл.

Код: CHD13876 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion
Характеристика

Най-добрият серум-лосион за очи за пълно противодействие на стареенето, продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя, който прави кожата по-силна и сияйна на всяка възраст. За младежкия и здрав блясък на кожата отговарят само 0,2% от кожните клетки – стволовите. Учените на Dior са показали, че с течение на времето тези скъпоценни клетки губят половината от своя енергиен потенциал**.
Dior Science декодира естествената ревитализираща сила на 4 изключителни цветя, за да създаде патентованата си Bio-Cellular Technology™. Възстановява пълната сила на стволовите клетки на кожата и реактивира нейните шест основни функции, за да осигури пълно противодействие на стареенето на новия високоефективен лечебен серум-лосион от Capture Totale.

* В Dior.
** Инвитро тествани съставки.
*** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
**** Енергия, регенерация, възстановяване, оздравяване и производство на клетки, подтискане на меланина.

След 7 дни кожата ви изглежда балансирана, по-гладка и по-мека. Ден след ден свежестта и сиянието ѝ се възстановяват трайно, за да може кожата ви да грее от здраве. Този ултрабързо проникващ серумен лосион дава усещане за свежест и хидратация. Capture Totale е уникален продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя. Улавяйки жизнената сила на 4 изключителни цветя (лонгоза от Градините на Dior, божур, бяла лилия и жасмин), патентованата** технология Bio-Cellular Technology™ на Dior възстановява силата и енергията*** на така ценните стволови клетки. Те са комбинирани с вектор от следващо поколение, който засилва усвояването им от кожата с 30%. Формулата е обогатена с витамини и аминокиселини, които ободряват и хидратират кожата.
Формула с 94% съставки от естествен произход****.

* В Dior.
** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
*** Инвитро тествани съставки.
**** Процент на натуралните съставки на високоефективния лечебен серум-лосион. Отговаря на изискванията на Стандарт ISO 16128, част 1 и 2. Останалите 6% са внимателно подбрани да оптимизират ефективността и стабилността на формулата.

Суперактивирана корекция на следите от стареене:

След 7 дни кожата изглежда видимо по-млада:

  • 92% по-балансирана кожа*
  • 95% по-хидратирана кожа*

След 1 месец тези резултати се консолидират трайно.

  • 88% по-балансирана кожа*
  • 85% по-хидратирана кожа*

* Сляп тест, 60 жени.

Характеристика

Тип кожа на лицето
бръчки и зряла кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, озаряване, повдигане, ревитализация
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion