Diesel Spirit of the Brave тоалетна вода за мъже

1×
Diesel Spirit of the Brave тоалетна вода за мъже
Diesel Spirit of the Brave тоалетна вода за мъже
Промоции
Безплатна доставка
125 мл.
124,30лв.

Код: DSL05372 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Diesel Spirit of the Brave
Състав

Готов сте да приемете всяко предизвикателство? Съвременната и чувствена тоалетна вода Diesel Spirit of the Brave е олицетворение на мъжествеността и смелостта и ще ви допълни прекрасно във всяка ситуация.

  • ориенталска дървесна ароматна композиция
  • за мъже, които не се боят да надминават самите себе си
  • създадена в сътрудничество с футболиста Неймар

Съставки на аромата
Началото на тоалетната вода принадлежи на свежите нотки на пресен бергамот, които се смесват със зелен галбанум. След като отзвучат, те постепенно преминават в дървесни сърцевинни нотки, криещи акорди на кипарис и ела. Базовите нотки представляват съчетание на балсамови есенции под формата на нагарчащ лавдан и сгряващ боб тонка.

История на аромата
Мъжкият аромат Spirit of Brave е създаден през 2019 г. в сътрудничество с бразилския футболист Неймар. Култовият флакон Diesel във формата на ръка, свита в юмрук, този път е в черно. Украсяват го златни елементи, включително изображението на лъв, инспирирано от татуировката на ръката на успешния спортист.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
галбанум, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кипарис, ела
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, лабданум
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Diesel

Провокативна, необичайна и изискана- марката Дизел като стил на живот. Тя не е за онези, които са стъпили здраво на земята. Италианският моден дизайнер Renzo Rossa е сътворил марка, която е различна във всяко направление, различна, изключителна и неопозната. С дръзките и приканващи слогани винаги вълнува и хваща вниманието както в света на модата, така и на парфюмите.

Всеки парфюм Diesel или Diesel продукт за след бръснене представлява възможност да заблестим и да ослепим околните. Креативните и закачливи флакони извеждат на по-високо ниво провокативния имидж на марката. Ако живеете живота си на макс, искате да бъдете изключителни и  да изпъкнете в тълпата, марката Diesel ще ви залепне, като никоя друга.

Оценка Diesel Spirit of the Brave1