Diego dalla Palma Effettispeciali

подхранващ маслен серум за суха коса

Diego dalla Palma Effettispeciali подхранващ маслен серум за суха коса
Diego dalla Palma Effettispeciali подхранващ маслен серум за суха коса
100 мл.

Код: DDP00429 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Diego dalla Palma Effettispeciali
100 мл.

Проследяване на наличността на стока

Описание на продукта Diego dalla Palma Effettispeciali

Маслото за коса Diego dalla Palma Effettispeciali предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.

Характеристики:

  • предоставя на косата хидратация и подхранване
  • предотвратява цъфтене на краищата
  • хидратира и придава на косата финес
  • прави косата красиво блестяща и жизнена

Начин на употреба:

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота, Подхранване и регенерация, Предотвратяване на цъфтежите, Хидратация
Консистенция
олио
Тип на косата
суха коса, увредена коса

За марката Diego dalla Palma

Описание на марката | Марка diegodallapalma е създадена в италианския град Милано около 1970. Благодарение на професионалните умения , нетрадиционните идеи и революционните технологии,  чиято концепция е представена по ироничен и нетрадиционен начин, diegodallapalma за съвсем  кратко време става международно известна козметична марка.
Луксозната козметика, вдъхновена от италианските традиции в изкуството, е предназначена за претенциозни жени, които не смятат своята перфектна външност за нещо естествено.  За изключителната грижа за женската красота тази марка предлага широка гама от продукти и дори онлайн-консултации.  Професионалистите са в състояние да ви посъветват какъв стил да изберете,  за да сте неустоима. Можете да избирате между строгия класически, провокативния, модерния или елегантния стил, които винаги перфектно подчертават вашата личност така, че да бъдете повече от доволна.
Основното мото на фирма diegodallapalma е „ да прекрачим границите на цветовете“! Експериментиране с нови тенденции, иновационна и приятна консистенция на продуктите с много активни съставки, ефективност, удобно използване и безкрайна издържливост – това е козметиката diegodallapalma, която е проектирана така, че да следва стриктнов всички изисквания на луксозната козметика. – качество и удобство, които ще оцени всяка жена, която мечтае за съвършен make-up  и модерен привлекателен външен вид!