Desigual Fresh Festival тоалетна вода за жени

Desigual Fresh Festival тоалетна вода за жени
Desigual Fresh Festival тоалетна вода за жени
100 мл.

Код: DES01234 | Този продукт не е в наличност

Описание Desigual Fresh Festival
Състав

Ухание на лято през цялата година? Дамската цветно-плодовата тоалетна вода Desigual Fresh Festival предизвиква усмивка на устата и слънце в душата. Предайте се на магията на сладката комбинация от малини, божури и портокалов цвят и се насладете на лятното настроение.

  • цветно-плодов аромат
  • за жените, копнеещи за романтика
  • подходящ за всеки ден

Съставки на аромата:
В първия миг ще усетите силна комбинация на мандарини, джинджифил и нероли. Това ухание обаче ще си отиде също толкова бързо, колкото е дошло, за да отстъпи място на свеж микс от портокалов цвят и божури. В края на това чувствено изживяване изпъкват акордите на пачули и малини, които ще ви правят компания през цялото време.

История на аромата:
Тоалетната вода Desigual Fresh Festival радва жените от 2019 г. насам. Ароматът има възхитителен дизайнерски флакон с цветни елементи, които са характерни за марката Desigual.

Важни предупреждения

Да не се прилага върху възпалена или увредена кожа. Да се избягва контакт с очите.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
джинджифил, мандарина, нероли
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, божур
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, малина
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Desigual

Desigual е предимно марка за модни облекла, чието възникване датира от 1984 г. в Испания. Тя предлага неконформни, весели и закачливи цветови комбинации, с което на пръв поглед се отличава от останалите модни марки.

Следващите продукти не закъсняват и с марката Desigual се появяват обувки, аксесоари и парфюми. Оптимистичните и пъстри аромати носят радост и добро настроение, техните цветни флакони, изработени с въображение, подсилват усещането за лекота и радост от живота.

Първият парфюм Desigual се появява на пазара през 2014 г. и веднага предизвиква небивал интерес. Парфюмите със сигурност са намерили своето място под слънцето на популярността за широката общественост и особено сред младите хора. Ползвайте и вие всеки ден еликсира на младостта на парфюмите Desigual!

Оценка Desigual Fresh Festival