Dermedic Oilage Anti-Ageing подаръчен комплект (за подмладяване на кожата на лицето)

Dermedic Oilage Anti-Ageing подаръчен комплект (за подмладяване на кожата на лицето)
Dermedic Oilage Anti-Ageing подаръчен комплект (за подмладяване на кожата на лицето)

Код: DRM02948 | Този продукт не е в наличност

подхранващ дневен крем за възстановяване гъстотата на косата 50 мл. + крем за околоочния контур против бръчки 7 мл. + мляко за почистване на грим 100 мл.

Описание Dermedic Oilage Anti-Ageing
Характеристика

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Dermedic Oilage е подарък, който ще зарадва вас или вашите близки.

Комплектът съдържа:

  • подхранващ дневен крем за възстановяване гъстотата на косата 50 мл.
  • крем за околоочния контур против бръчки 7 мл.
  • мляко за почистване на грим 100 мл.

Характеристики:

  • за цялостна грижа за кожата
  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Консистенция
крем, тоалетно мляко
Тип кожа на лицето
чувствителна, бръчки и зряла кожа
Ефект
почистване, anti-age, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен

За марката Dermedic

Полската марка "Dermedic", е дъщерна марка на фармацевтичната компания "Biogened" и е специализирана в производството и продажбата на така наречената медицинска козметика. От тук следва ,че продуктите "Dermedic" не са предназначени само за подобряване на външния вид, но и за допълнително лечение на редица кожни заболявания. Въпреки че марката не е на пазара от дълго време, тя е носител на няколко награди ( например " InStyle Best Beauty Buy").

"Dermedic" е насочена преди всичко към клиенти с изключително чувствителна или проблемна кожа. Затова поставя максимален акцент върху спазването на добра производствена практика  "GMP" (Good Manufacturing Practice).

Специално внимание заслужава фактът, че основният компонент в сапуните, емулсиите за баня и кремовете на "Dermedic" е вода, обработена по технология на обратна осмоза или иначе речено- лишена от потенциално дразнещи и алергизиращи вещества. Като допълнение в състава , можете да откриете АНА-ензими, хиалуронова киселина, урея, основни витамини и т.н.

"Dermedic" работи в сътрудничество с независими лабораторни техници и микробиолози, които постоянно се опитват да разработват нови продукти и работят по подобряване на съществуващите такива. Сред предложенията на марката всеки ще намери нещо за себе си ,независимо от пола и възрастта си.

Козметика "Dermedic" претърпява строги проверки за сигурност и качество.Тя е изключително ефективна и щадяща. Поради тези причини, тя е препоръчвана от  водещите полски дерматолози и педиатри.

Марка "Dermedic" ще харесат всички, които страдат от акне, атопична екзема, алергии и т.н., всички , които имат малки деца и тези ,които копнеят за перфектен външен вид.

Оценка Dermedic Oilage Anti-Ageing