DermedicLinum Emolient масло за душ и вана за атопична кожа

Dermedic Linum Emolient масло за душ и вана за атопична кожа
Dermedic Linum Emolient масло за душ и вана за атопична кожа
500 мл.
26,90лв.

Код: DRM02937 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
БЕЗПЛАТНО NOTINO pexeso при всяка покупка на продукти за деца.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 2.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 2.08.2021 г.

Описание Dermedic Linum Emolient
Характеристика

Продуктът Dermedic Linum Emolient е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.

Характеристики:

  • нежно почиства кожата от нечистотии
  • подобрява сухата кожа
  • има подхранващ ефект
  • успокоява раздразненията
  • за чувствителна до алергична кожа

Начин на употреба:
Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка. Постъпвайте според приложената инструкция.

Характеристика

Консистенция
олио
Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа

За марката Dermedic

Полската марка "Dermedic", е дъщерна марка на фармацевтичната компания "Biogened" и е специализирана в производството и продажбата на така наречената медицинска козметика. От тук следва ,че продуктите "Dermedic" не са предназначени само за подобряване на външния вид, но и за допълнително лечение на редица кожни заболявания. Въпреки че марката не е на пазара от дълго време, тя е носител на няколко награди ( например " InStyle Best Beauty Buy").

"Dermedic" е насочена преди всичко към клиенти с изключително чувствителна или проблемна кожа. Затова поставя максимален акцент върху спазването на добра производствена практика  "GMP" (Good Manufacturing Practice).

Специално внимание заслужава фактът, че основният компонент в сапуните, емулсиите за баня и кремовете на "Dermedic" е вода, обработена по технология на обратна осмоза или иначе речено- лишена от потенциално дразнещи и алергизиращи вещества. Като допълнение в състава , можете да откриете АНА-ензими, хиалуронова киселина, урея, основни витамини и т.н.

"Dermedic" работи в сътрудничество с независими лабораторни техници и микробиолози, които постоянно се опитват да разработват нови продукти и работят по подобряване на съществуващите такива. Сред предложенията на марката всеки ще намери нещо за себе си ,независимо от пола и възрастта си.

Козметика "Dermedic" претърпява строги проверки за сигурност и качество.Тя е изключително ефективна и щадяща. Поради тези причини, тя е препоръчвана от  водещите полски дерматолози и педиатри.

Марка "Dermedic" ще харесат всички, които страдат от акне, атопична екзема, алергии и т.н., всички , които имат малки деца и тези ,които копнеят за перфектен външен вид.

Оценка Dermedic Linum Emolient