Dermedic Angio Preventi подаръчен комплект I.

Dermedic Angio Preventi подаръчен комплект I.
Dermedic Angio Preventi подаръчен комплект I.

Код: DRM02921 | Този продукт не е в наличност

Описание Dermedic Angio Preventi
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Angio Therapy T Capilar успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 7 мл.
  • Angio Preventi Nano Vit E интензивен крем, намаляващ зачервяването на кожата 40 мл.
  • Angio Preventi мицеларна вода за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 100 мл.

Характеристики:

  • подходящ за успокояване на чувствителна и раздразнена кожа
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко, вода
Тип кожа на лицето
чувствителна
Ефект
против зачервяване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
със SPF
Кога да се нанася
дневен

За марката Dermedic

Полската марка "Dermedic", е дъщерна марка на фармацевтичната компания "Biogened" и е специализирана в производството и продажбата на така наречената медицинска козметика. От тук следва ,че продуктите "Dermedic" не са предназначени само за подобряване на външния вид, но и за допълнително лечение на редица кожни заболявания. Въпреки че марката не е на пазара от дълго време, тя е носител на няколко награди ( например " InStyle Best Beauty Buy").

"Dermedic" е насочена преди всичко към клиенти с изключително чувствителна или проблемна кожа. Затова поставя максимален акцент върху спазването на добра производствена практика  "GMP" (Good Manufacturing Practice).

Специално внимание заслужава фактът, че основният компонент в сапуните, емулсиите за баня и кремовете на "Dermedic" е вода, обработена по технология на обратна осмоза или иначе речено- лишена от потенциално дразнещи и алергизиращи вещества. Като допълнение в състава , можете да откриете АНА-ензими, хиалуронова киселина, урея, основни витамини и т.н.

"Dermedic" работи в сътрудничество с независими лабораторни техници и микробиолози, които постоянно се опитват да разработват нови продукти и работят по подобряване на съществуващите такива. Сред предложенията на марката всеки ще намери нещо за себе си ,независимо от пола и възрастта си.

Козметика "Dermedic" претърпява строги проверки за сигурност и качество.Тя е изключително ефективна и щадяща. Поради тези причини, тя е препоръчвана от  водещите полски дерматолози и педиатри.

Марка "Dermedic" ще харесат всички, които страдат от акне, атопична екзема, алергии и т.н., всички , които имат малки деца и тези ,които копнеят за перфектен външен вид.

Оценка Dermedic Angio Preventi