Davidoff Cool Water Woman Mera тоалетна вода за жени

Davidoff Cool Water Woman Mera тоалетна вода за жени
Davidoff Cool Water Woman Mera тоалетна вода за жени
100 мл.
96,00лв.

Код: DDF04194 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Davidoff Cool Water Woman Mera
Състав

Открийте нов източник на сила за себе си. Тоалетната вода за жени Davidoff Cool Water Woman Mera за миг ще направи от вас супергероиня и непобедима жена-войн от глъбините на морето. Почерпете мощ от интензивната сила на свежестта и станете легенда!

  • цветен аромат с освежаващи цитрусови нотки
  • лимитирана серия за лято 2020
  • представена заедно с мъжкия аромат Davidoff Cool Water Aquaman

Съставки на аромата
Вълната от свежест още в началото ви залива с аромата на свежи мандарини, към които след миг се присъединяват опияняващите цветни нотки на магнолия. Но миражът от света на флората продължава по-далеч. Сладкото и сочно ухание на тубероза, което се проявява в края, не оставя у вас съмнение, че вие просто се нуждаете от този аромат през лятото.

История на аромата
Всяка година Davidoff Cool Water представя лимитирана серия, която ви подтиква да се отърсите от всички страхове и да се гмурнете в летни авантюри. На фона на тази история на аромата се появява Mera. Женската сила, редом с легендарния Аквамен, въплъщава съвършено характера на тази свежа цветна тоалетна вода.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
зелена мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
магнолия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
тубероза
Вид аромат
Цитрусови, Цветни

За марката Davidoff

Непреходна елегантност, високо качество и внимание към всеки детайл. Това е марката Davidoff, която отразява философията за живота на основателя си, Зино Давидов (Zinо Davidoff), велик джентълмен, авантюрист и човек на живота.

Зино Давидов бил майстор на изкуството да живееш. Пропътувал целия свят, а всеки ден за него бил приключение и предизвикателство. С удоволствие споделял своята радост от живота с другите, най-вече чрез работата си. На първо място за него било качеството, което веднага прави впечатление и от ароматите му. Първият парфюм Davidoff се появява на бял свят през 1984 г., а днес марката има зад гърба си вече десетки аромати.

Голям успех постига колекцията Davidoff Cool Water, която предизвиква малка революция в света на парфюмите. Всеки аромат Davidoff има изключителен характер, който ще събуди у вас жажда за живот и приключения. Освен емблематичния аромат Davidoff Cool Water, който има своята мъжка и дамска версия, опитайте също мъжките тоалетни води Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game или чудесния афтършейв Davidoff. За разнообразие дамите пък могат да изберат парфюмната вода Davidoff Run Wild.

Оценка Davidoff Cool Water Woman Mera