David Yurman

                                          Парфюми "David Yurman"

"David Yurman"- ароматът на бижутата  и бижутата  сред ароматите."David Yurman" е американска марка луксозни бижута ,която носи името на един от нейните основатели.През 1980 г.,Дейвид Юрман,по професия скулптор,създава марката заедно със съпругата си Сибил,а днес тяхната взаимна работа е известна по цял свят както с колекциите луксозни бижута и часовници от най-висок стандарт,така и със своите луксозни слънчеви очила и парфюми.

В света на парфюмите,марката се включва с цветно-кипарисовия аромат: "David Yurman Fragrance for women",който съдържа нотки на божур, водна лилия и пачули,които се смесват с невероятния порив на мандарина и касис.Най-новият парфюм на марката "Summer Essence", се появява на бял свят през 2012 г. и предлага на дамите цветно-плодов аромат с най-нежно и деликатно ароматизирани сладки тонове, между които не липсват цветове на ябълка, круша, праскова, зюмбюл, лилия и орхидея.

Стилната марка е изключително любима на холивудските звезди и звездите на шоубизнеса.Като пример ще назовем звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли.Парфюмите "David Yurman",са родени със страстта към живота на твореца ,създадени са с еднакво въображение и са изключително луксозни,също като бижутата и часовниците на марката. Те предлагат елегантна комбинация от луксозни материали, емблематичен дизайн и чувствена красота. Творбите на американската компания са аплодирани от известния парфюмериен дизайнер Хари Фремонт.

Името "David Yurman" означава празник на стила и духа!

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка David Yurman.