Curaprox 5460 Ultra Soft четки за зъби ултра софт 3 бр

6×
Curaprox 5460 Ultra Soft четки за зъби ултра софт 3 бр
Curaprox 5460 Ultra Soft четки за зъби ултра софт 3 бр
Промоции
нюанси 3 бр.
19,80лв.

Код: CUR02111 | В наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Curaprox 5460 Ultra Soft
Характеристика

Невероятно щадящо и в същото време ефикасно премахване на зъбната плака предлага четката за зъби Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Тя е разработена специално за най-чувствителните венци и зъби, които почиства старателно с минимален риск от увреждане на венците и емайла.

Малката глава на четката има 5460 ултра фини влакна с обли краища, които са равни и подредени плътно едно до друго. Благодарение на това, че влакната са произведени от патентования материал CUREN®, те са по-твърди от найлоновите и запазват здравината си и след намокряне.

Характеристики:

  • 5460 ултра деликатни влакна CUREN ® с диаметър 0,1 мм
  • нежно, но добре почиства зъбите от зъбната плака
  • малката глава на четката достига и до труднодостъпни места
  • влакната запазват здравината си и след намокряне
  • осмоъгълната дръжка позволява правилно и удобно държане в ръка

Начин на употреба:
Върху навлажнените власинки на четката нанесете паста за зъби и с нежни кръгообразни движения почистете зъбите от всички страни. След това изплакнете устата с вода.

Характеристика

Твърдост на космите
ultra soft

За марката Curaprox

Швейцарската марка Curaprox Ви дава хигиена на устната кухина с нови, новаторски решения, които  помогнат да се гарантира здравето на вашите зъби. Характерно е ,че Curaprox се състои от специално разработени продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, което възниква въз основа на нови знания. Развитието на всеки продукт е придружен от задълбочени изследвания и проучвания, за да се гарантира тяхното качество и ефективност. Curaprox се ангажира да повиши осведомеността за значението на устната хигиена и профилактика.

Оценка Curaprox 5460 Ultra Soft6