CultiHome Mareminerale ароматни гранули

Culti Home Mareminerale ароматни гранули
Culti Home Mareminerale ароматни гранули
240 гр.

Този продукт не е в наличност | Код: CUL01097

Аромата на безгрижна почивка на море напомнят ароматните гранули Culti Home Mareminerale. Сипете ги в текстилната торбичка Culti и носете навсякъде със себе си енергията на морето. Можете също така да ги смесите с други гранули и да си направите напълно нов, зашеметяващ аромат.

Характеристики:

  • опаковка от 240 г ароматни гранули Mareminerale
  • свеж въздушен аромат
  • подходящ за хола, частни помещения или баня

Съставки на аромата:
Дишайте дълбоко и поемете свежия полъх. Разходете се по плажа и си напълнете джобовете с миди и камъчета. Потопете краката си в морската пяна и оставете пясъка да си играе с тях. Такава свободна атмосфера е скрита във водния аромат Mareminerale с натурален мускус.

Начин на употреба:
Изсипете гранулите в торбичката Culti Home Sachet. Може да ги смесите и с друг вид гранули Culti Home за създаване на нов аромат.

Състав

композиция
морски нотки, лимфа, минерален мускус
Видове аромати за дома
свеж

Марката "Culti" е сред феномените в освежаването на въздуха. Уникалните аромати на луксозната италианска марка "Culti" са едни  от истински обичаните на пазара. Перфектно ароматизират Вашите домове и офиси. Балансираният състав включва най-висококачествените компоненти и безспорно се нарежда сред отличниците на Италия.

Много идеи са създадени напълно случайно или като вторичен продукт на някаква дейност. Първоначално историята на "Culti" започва през 1988 г.,когато масово започва да се експериментира с различни методи за ароматизиране на пространството. Тъкмо тогава  идва компанията "Culti" с оригинални и едновременно с това революционни идеи. Вдъхновението тогава идва случайно, когато италиански дизайнери сливат способностите на ратана да абсорбира вода ,която след това се изпарява, като подобрява гъвкостта му и му предоставя възможността да се оформя. Само с поглеждането към сплетените ратанови и бамбукови кошове, идва идеята за обединяване на екзотичната дървесина с аромата.

Резултатът е забележителен. Дървесината показва отлична способност на абсорбиране на аромата, а последвалото изпаряване в околната среда се оказва приятно и естествено ароматизирано.В "Culti" все още не са напълно удовлетворени, а класическите цветни аромати не се посрещат много ентусиазирано.Тогава те решават да започнат да изполват парфюмни елементи и есенции  дори при битовите освежители. И така през 1990 г. се ражда първият в ароматния свят  на "Culti", автоматичен ароматизатор. "Culti" обмисля внимателно условията между пространствата, за да може аромата да е перфектен. Уханията характеризират перфектния баланс на суровините- естествено добити дълготрайни материали, качество на най-високо ниво и естетически ценности, които носят изтънчен дизайн.

Под марката "Culti" ще откриете освен първокласни освежители за въздух,така и серии парфюми унисекс. "Culti Ode Rosae " парфюмна вода унисекс предлага уникална взаимовръзка на мароканската роза с много други съставки като например касис,  ветивер и османтус. Нестандартните, висококачествени парфюмни композиции ще покорят Вашите сетива от първия опит. Можете да опитате например и парфюмна вода унисекс "Culti Anym'Ale", която е истински писък на пикантност и свежест. Хармония, магия, предизвикателство, свобода- това са съставките, смесени в типичния кафяв флакон със сребриста капачка. История на марката "Culti" принадлежи към успешните истории на последните десетилетия. Това показва как първоначалната идея, силата на творчеството и безкомпромисния ангажимент за качество, може да роди феномен на времето.