Ароматизатори за дома
Арома дифузери
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Аромат за дома
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Ароматизатори за автомобил
Свещи
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Свеж
  • Car

Топъл аромат, който ще зарадва сетивата ви и ще създаде усещане за уют, веднага щом отключите вратата на дома си. Свеж аромат, който ще се погрижи в колата ви да ухае приятно, когато сте на път. Дрехи, чието ухание е точно по вкуса ви и то дълго време след пране. За всичко това ще се погрижат продуктите на италианската марка Culti Milano.

Марката Culti се ражда първоначално в буйната фантазия на италианеца Алесандро Аграти (Alessandro Agrati), който си представял нещо, което дотогава било нечувано: че всяко пространство трябва да има собствено ухание. Ухание, което човек да усеща от първия до последния етаж на дома си. Той мечтаел за възможността приятната атмосфера в интериора да бъде създавана не само чрез красива декорация, но и с помощта на аромати. И така от първата идея през 1990 г. се ражда Culti Decor – първият дифузер Culti с първокласни ароматни съставки, използвани в производството на луксозни парфюми.

В широкото портфолио на тази италианска марка ще намерим дифузери с тръстикови пръчици Culti, които са напоени с ароматни масла и разпръскват аромата в цялата стая. Изключително популярни са също така и луксозните свещи Culti, изработени от качествен восък, чийто топъл аромат ще проникне навсякъде в дома ви. Любителите на уюта ще бъдат очаровани от спрейовете за дома Culti с топли дървесни нотки.

Убедете се сами, че марката Culti предлага едни от най-добрите на пазара луксозни ароматизатори за дома.

пълен текст скрий текста