Парфюми Culti

Ароматизатори за дома
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Парфюми
Тяло
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Унисекс
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   1

Топъл аромат, който ще зарадва сетивата ви и ще създаде усещане за уют, веднага щом отключите вратата на дома си. Свеж аромат, който ще се погрижи в колата ви да ухае приятно, когато сте на път. Дрехи, чието ухание е точно по вкуса ви и то дълго време след пране. За всичко това ще се погрижат продуктите на италианската марка Culti Milano.

Марката Culti се ражда първоначално в буйната фантазия на италианеца Алесандро Аграти (Alessandro Agrati), който си представял нещо, което дотогава било нечувано: че всяко пространство трябва да има собствено ухание. Ухание, което човек да усеща от първия до последния етаж на дома си. Той мечтаел за възможността приятната атмосфера в интериора да бъде създавана не само чрез красива декорация, но и с помощта на аромати. И така от първата идея през 1990 г. се ражда Culti Decor – първият дифузер Culti с първокласни ароматни съставки, използвани в производството на луксозни парфюми.

В широкото портфолио на тази италианска марка ще намерим дифузери с тръстикови пръчици Culti, които са напоени с ароматни масла и разпръскват аромата в цялата стая. Изключително популярни са също така и луксозните свещи Culti, изработени от качествен восък, чийто топъл аромат ще проникне навсякъде в дома ви. Любителите на уюта ще бъдат очаровани от спрейовете за дома Culti с топли дървесни нотки.

Убедете се сами, че марката Culti предлага едни от най-добрите на пазара луксозни ароматизатори за дома.