CollistarSpecial Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse пяна за загар за лице и шия SPF 30

Collistar Special Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse пяна за загар за лице и шия SPF 30
Collistar Special Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse пяна за загар за лице и шия SPF 30
200 мл.

Код: COL1023 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете продукти на Collistar над 85 лв и изберете 50 мл душ гел или пилинг за тяло в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Collistar Special Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse
Характеристика

Слънцезащитният продукт Collistar Special Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.

Характеристики:

  • предпазва кожата от UVA и UVB лъчите
  • предпазва кожата от преждевременно стареене
  • предпазва от въздействието на свободните радикали
  • предотвратява неравномерната пигментация на кожата
  • лесно се разтрива и не оставя мазен филм
  • хидратира и подхранва
  • ускорява естествения процес за придобиване на тен
  • продуктът е водоустойчив
  • може да се ползва за лице и тяло

Начин на употреба:
Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Характеристика

Консистенция
пяна
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Special Perfect Tan Nourishing Tanning Mousse