Collistar Special Perfect Body

ВВ крем за тяло със стягащ ефект

Collistar Special Perfect Body ВВ крем за тяло със стягащ ефект
Collistar Special Perfect Body ВВ крем за тяло със стягащ ефект
78,90лв.

Спестете 51%
цвят 1 Light-Medium 150 мл.
39,00лв.

Код: COL0917 | в наличност повече от 3 бр.
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
Collistar Special Perfect Body
цвят 1 Light-Medium 150 мл. | 39,00лв.

Описание на продукта Collistar Special Perfect Body

Кремът за тяло Collistar Special Perfect Body се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.

Характеристики:

  • уеднаквява цветовия тон на краката
  • стяга и подсилва кожата на краката
  • създава ефект на крака с перфектно гладка и копринена кожа
  • подобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичност

Начин на употреба:
Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.