CollistarSpecial Perfect Body Reshaping Mud-Scrub комплект (за стягане на кожата) за жени

Collistar Special Perfect Body Reshaping Mud-Scrub комплект (за стягане на кожата) за жени
Collistar Special Perfect Body Reshaping Mud-Scrub комплект (за стягане на кожата) за жени
комплект (за стягане на кожата) за жени

Код: COL04055 | Този продукт не е в наличност

Reshaping Mud-Scrub ремоделиращ пилинг с кал 350 гр. + Two Phase Sculpting Concentrate Marine Algae and Peptides двуфазен серум за стягане на кожата 50 мл.

Подарък за вас
Купете поне два продукта на марката Collistar и вземете 500 мл бутилка за вода и безплатна доставка на цялата марка.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Collistar Special Perfect Body Reshaping Mud-Scrub
Характеристика

Пилингът за тяло избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.

Комплектът съдържа:

  • Reshaping Mud-Scrub ремоделиращ пилинг с кал 350 гр.
  • Two Phase Sculpting Concentrate Marine Algae and Peptides двуфазен серум за стягане на кожата 50 мл.

Характеристики:

  • ревитализира кожата
  • прави кожата фина и еластична
  • измива всички нечистотии
  • перфектно омекотява
  • хидратира и подхранва кожата

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Special Perfect Body Reshaping Mud-Scrub