Collistar Nero Sublime® подаръчен комплект I. (за подмладяване на кожата на лицето)

Collistar Nero Sublime® подаръчен комплект I. (за подмладяване на кожата на лицето)
Collistar Nero Sublime® подаръчен комплект I. (за подмладяване на кожата на лицето)

Код: COL02939 | Този продукт не е в наличност

подмладяващ и озаряващ дневен крем 50 мл. + регенерираща и детоксикираща маска 15 мл. + козметична чанта 1 бр.

Описание Collistar Nero Sublime®
Характеристика

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект е подарък

Характеристики:

  • продукти за дълбоко подхранване и хидратация
  • за перфектно нежна и мека кожа
  • за озаряване и ревитализация на кожата
  • за редукция на бръчките
  • красива опаковка/подаръчна опаковка

Състав:

  • комплектът съдържа козметична чантичка

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
anti-age, озаряване, регенерация, подхранване, предпазва от външните влияния
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Nero Sublime®