Collistar Multivitamin козметичен комплект I. (за нормална и суха кожа) за жени

Collistar Multivitamin козметичен комплект I. (за нормална и суха кожа) за жени
Collistar Multivitamin козметичен комплект I. (за нормална и суха кожа) за жени
козметичен комплект I. (за нормална и суха кожа) за жени

Код: COL04052 | Този продукт не е в наличност

Multivitamin Make-up Remover Milk мляко за отстраняване на грим от лице и очи с витамини 400 мл. + Multivitamin Toning Lotion тоник за лице с витамини 200 мл.

Подарък за вас
Купете продукти на Collistar над 75 лв. и вземете безплатен скраб за тяло 70 гр.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание на продукта Collistar Multivitamin
Характеристика

Продуктът за премахване на грим Collistar Multivitamin ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.

Комплектът съдържа:

  • Multivitamin Make-up Remover Milk мляко за отстраняване на грим от лице и очи с витамини 400 мл.
  • Multivitamin Toning Lotion тоник за лице с витамини 200 мл.

Характеристики:

  • оставя кожата фина, свежа и сияеща
  • избавя кожата от нечистотии и мазнини
  • подхранва кожата
  • ефективно отстранява грима от кожата

Характеристика

Тип кожа на лицето
нормална, суха
Ефект
почистване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Активни вещества
витамин E

За марката Collistar

p>Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Multivitamin