Collistar Daily Protective Supermoisturizer козметичен комплект V. за мъже

Collistar Daily Protective Supermoisturizer козметичен комплект V. за мъже
Collistar Daily Protective Supermoisturizer козметичен комплект V. за мъже
Препоръчителна цена на дребно
75,50лв.

Спестете 10%
козметичен комплект V. за мъже
67,90лв.

Код: COL0148 | в наличност повече от 4 бр.

дневен предпазващ крем 50 мл. + балсам за след бръснене 15 мл.

1
СПИДИ
още утре сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 12.05.2021 г.

Описание Collistar Daily Protective Supermoisturizer
Характеристика

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Collistar Daily Protective Supermoisturizer е подарък, който ще зарадва вас или вашите близки.

Комплектът съдържа:

  • дневен предпазващ крем 50 мл.
  • балсам за след бръснене 15 мл.

Характеристики:

  • продуктите са разработени специално за мъжката кожа
  • предотвратява раздразнението и сърбежа на кожата
  • за интензивна хидратация на кожата
  • за редукция на бръчките

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, успокояване
Тип комплекти
подаръчен комплект, изгодна опаковка

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Daily Protective Supermoisturizer