Coach New York подаръчен комплект IX. за жени

Coach New York подаръчен комплект IX. за жени
Coach New York подаръчен комплект IX. за жени
115,90лв.

Код: COA00361 | в наличност повече от 3 бр.

тоалетна вода 90 мл. + тоалетно мляко за тяло 100 мл. + спрей в малка опаковка 7,5 мл.

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Coach New York
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Coach New York със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • луксозна изработка
  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 90 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 100 мл.
  • спрей в малка опаковка 7,5 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Coach

                                                                   Парфюми "Coach"

"Coach"-ароматът-икона на американската марка.Марка кожени стоки "Coach", е известна по цял свят както  с колекциите си дамски кожени чанти,така и с модните си облекла,обувки,слънчеви очила и аксесоари,но не на последно място и със своите парфюми.

Историята на "Coach" е създадена  през 1941 г.от група занаятчии-кожари от Манхатън.Скоро фирмата се разработва от Майлс и Лилиан Кан,благодарение на богатия си опит с кожените облекла и усета си към търговия.

Марката стартира само като ателие в семеен стил и се задвижва,благодарение на предаността на своите основатели, на качество и изработка,а само за няколко години се превръща в  американската марка лидер,в производството  на  куфари, аксесоари и парфюми.  На няколко пъти по време на своето съществуване сменят собственика си, но винаги запазват репутацията на една от най-популярните в своята област, наред с други неща, в резултат на продължителния акцент върху прецизността в изработката  и най-добрите материали.

През 2007 г.,марката представя първия си парфюм,а дори и в тази област "Coach" проявява страстта си към качеството, високите постижения и модерния дизайн.Днес са налице десетки аромати за мъже и жени,които са създадени с партньорството на "Estée Lauder".Марката "Coach"  работи в сътрудничество с компанията "Firmenich" и парфюмните дизайнери Онорин Блан и Селин Барел.

"Coach"-от мириса на кожа,до най-модерните аромати!

Оценка Coach New York