Coach Coach Floral подаръчен комплект I. за жени

Coach Coach Floral подаръчен комплект I. за жени
Coach Coach Floral подаръчен комплект I. за жени
подаръчен комплект I. за жени

Код: COA00177 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 90 мл. + тоалетно мляко за тяло 100 мл. + парфюмна вода 7,5 мл.

Описание Coach Coach Floral
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Coach Coach Floral Floral със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък
  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 90 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 100 мл.
  • парфюмна вода 7,5 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Coach

                                                                   Парфюми "Coach"

"Coach"-ароматът-икона на американската марка.Марка кожени стоки "Coach", е известна по цял свят както  с колекциите си дамски кожени чанти,така и с модните си облекла,обувки,слънчеви очила и аксесоари,но не на последно място и със своите парфюми.

Историята на "Coach" е създадена  през 1941 г.от група занаятчии-кожари от Манхатън.Скоро фирмата се разработва от Майлс и Лилиан Кан,благодарение на богатия си опит с кожените облекла и усета си към търговия.

Марката стартира само като ателие в семеен стил и се задвижва,благодарение на предаността на своите основатели, на качество и изработка,а само за няколко години се превръща в  американската марка лидер,в производството  на  куфари, аксесоари и парфюми.  На няколко пъти по време на своето съществуване сменят собственика си, но винаги запазват репутацията на една от най-популярните в своята област, наред с други неща, в резултат на продължителния акцент върху прецизността в изработката  и най-добрите материали.

През 2007 г.,марката представя първия си парфюм,а дори и в тази област "Coach" проявява страстта си към качеството, високите постижения и модерния дизайн.Днес са налице десетки аромати за мъже и жени,които са създадени с партньорството на "Estée Lauder".Марката "Coach"  работи в сътрудничество с компанията "Firmenich" и парфюмните дизайнери Онорин Блан и Селин Барел.

"Coach"-от мириса на кожа,до най-модерните аромати!

Оценка Coach Coach Floral