Clean & Clear Deep Cleansing дълбоко почистващ лосион за лице за чувствителна кожа на лицето

4×
Clean & Clear Deep Cleansing дълбоко почистващ лосион за лице за чувствителна кожа на лицето
Clean & Clear Deep Cleansing дълбоко почистващ лосион за лице за чувствителна кожа на лицето
200 мл.
5,80лв.

Код: CEC0106 | В наличност
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание Clean & Clear Deep Cleansing
Характеристика

Продуктът за почистване на лицето Clean & Clear Deep Cleansing е правилният избор за всекидневна грижа.

Характеристики:

  • нежно и старателно измива цялото лице
  • този продукт не дразни кожата
  • може да се ползва и за чувствителна кожа

Начин на употреба:
Не изплаквайте.

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна
Ефект
успокояване

За марката Clean & Clear

Чистата и безупречна кожа винаги е символ на красота. Природата, обаче, е доста оскъдна в това отношение и тя е дала на много малко хора перфектна кожа, за която не трябва да полагат старание. За тези с по малко късмет е марката Clean & Clear, която умее ефективно да реши проблемите с кожата.

Днес марката Clean & Clear спада към гиганта в здравеопазването Johnson & Johnson. Първоначално тя е предложена на пазара през 1957 г. от компанията Revlon. Първо е замислена като серия продукти за лична хигиена, предназначени за чувствителна и проблемна кожа. Названието Clean & Clear е символ на продукти, които не съдържат никакви аромати и оцветители и служат за съвършено почистване на кожата. Първата продуктова линия представя шампоани, балсами и продукти за грижа за кожата на лицето. С новия собственик са извършени няколко промени, но не в основното предназначение и послание на продуктите. Johnson & Johnson съсредоточили марката Clean & Clear предимно върху дълбочинната грижа за кожата и проблемите с акне.

През 1876 г. Robert Wood Johnson (Робърт Ууд Джонсън) е впечатлен от идеята на хирурга Joseph Listera (Джоузеф Листер), който първи идентифицира бактериите като източник на инфекция и се опитва да наложи строги правила за хигиена и антисептични мерки. През 1886 г. в бивша фабрика за тапети в Ню Джърси той основава малка фирма с 14 служители. Година по късно компанията получава официалното си име Johnson & Johnson. Международният растеж започва през 1923 г., когато синовете на Johnson се завръщат от околосветско пътуване. Днес Johnson & Johnson се предлага в 57 страни и се счита за най-голямата компания за техника в здравеопазването по света. Към нея принадлежат десетки големи марки, а от 1991 г. също Clean & Clear, която е закупена от Revlon.

Clean & Clear продължава да отделя най-голямо внимание на продуктите с ефективен състав за почистване на кожата. Продуктовата гама включва няколко линии, предназначени за дълбоко почистване, пречистване и тонизиране, грижа против черни точки, грижа за матиране на кожата и грижа за освежаване на кожата. Почистващите продукти отстраняват нечистотиите, мазнината, грима и мъртвите кожни клетки дълбоко в порите и съдържат вещество, което помага за предотвратяване на проблемите с акне. Популярните продукти против черни точки са специално създадени за отстраняване на нечистотиите в порите, които при недостатъчни грижи водят до образуване на комедони, които визуално изглеждат като неприятни черни точки. Ако имате подобен проблем, опитайте водата за лице или почистващия пилинг Clean & Clear Blackhead Clearing. Към най-широко използваните продукти принадлежат матиращия и освежаващ пилинг за лице Clean & Clear Morning Energy и дълбоко почистващата вода Clean & Clear Deep Cleasing.

Здравата и чиста кожа са основата на чара и свежия вид. Ако страдате от някой от често срещаните проблеми, като акне или черни точки, опитайте продуктите на Clean & Clear. Зад тях стои многогодишна традиция, стандартно високо качество и множество доволни потребители. Clean & Clear служи като ефективен и евтин помощник на всеки, който иска да има красива кожа.

Оценка Clean & Clear Deep Cleansing4