Skip to main content

ClarisonicBrush Head Firming Massage резервни глави за почистваща четка с масажен диск

Clarisonic Brush Head Firming Massage резервни глави за почистваща четка с масажен диск
Clarisonic Brush Head Firming Massage резервни глави за почистваща четка с масажен диск

Този продукт не е в наличност | Код: CLS04408

Зарадвайте кожата си с пълноценен масаж като в козметичен салон всеки ден. Масажната глава Clarisonic Brush Head Firming Massage допринася за идеално успокоение и релакс на кожата ви. Патентованата осцилираща технология развива до 27 000 микро стягащи масажни движения само за 3 минути. При редовна употреба кожата става чувствително по-стегната, а контурите на лицето, шията и деколтето са видимо повдигнати.

Същевременно подобрява усвояването на продуктите за грижа за лицето, следователно е идеална за използване в комбинация с любимия ви хидратиращ крем или с нощна грижа против стареене.

Характеристики:

  • бори се ефикасно с 15 признака на стареенето на кожата
  • нежно масажира кожата, успокоява я и допринася за стягането ѝ
  • намалява появата на фини линии и бръчки
  • след 12 седмици употреба видимо намалява признаците на стареене
  • подобрява усвояването на продуктите за грижа
  • възстановява контурите на лицето

Техническа спецификация:

  • 27 000 микро стягащи масажни движения при 1 ползване
  • предназначено за използване на лицето, шията и деколтето
  • при използване 2 пъти на ден индикаторът за смяна светва след 6 месеца
  • съвместима с устройствата Clarisonic Mia Smart и Smart Profile Uplift

Начин на употреба:
Използвайте редовно сутрин и вечер. Поставете главата върху вашата почистваща четка Clarisonic. Върху почистената кожа на лицето, шията и деколтето можете да нанесете любимия си крем против стареене. Започнете с масаж на шията, след това продължете към областта на челюстите и придвижвайте в посока нагоре, докато стигнете до челото. Уредът е настроен на 3-минутен масаж.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

Свежата и сияйна кожа е тайната на красивия външен вид. Убедете се в това с марката Clarisonic, която помогна на вече милиони клиенти да променят кожата си, а точно кожата е това, което всеки ден показвате на света.

Когато през 2001 г. група учени решават да сложат край на запушените пори, те се опитват да създадат уред, който да чисти кожата перфектно. Те не само успели, но и измислили изцяло нов начин за грижа за кожата. Така се ражда почистващата четка за лице Clarisonic. Днес, след години на изследвания и разработки, Clarisonic предлага ултразвуково почистване с помощта на уред, който подобрява вида на кожата само за 60 секунди.

Clarisonic не престава да се развива. Умната четка Clarisonic Mia се адаптира към потребностите на вашата кожа. Главите на четката Clarisonic ви осигуряват стягащ масаж, освежаване на зоната около очите, а също така могат да ви помогнат с нанасянето на фон дьо тена. Всяка четка, със специалните глави към нея и почистващи продукти за кожа, са изработени така, че да изпълнят мисията на марката, а именно – хората да се чувстват по-добре в собствената си кожа.