Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation матиращ фон дьо тен за минимизиране на порите

Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation матиращ фон дьо тен за минимизиране на порите
Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation матиращ фон дьо тен за минимизиране на порите
цвят 05 Nude Cappuccino 30 мл.

Код: CLR1377 | Този продукт не е в наличност

Описание Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation
Характеристика

Фон дьо тенът Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.

Характеристики:

  • минимизира порите
  • изглажда повърхността на кожата
  • хидратира

Начин на употреба:
Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
мазна, нормална, смесена
Слънцезащита
без SPF
Ефект
матов
Цветове фон дьо тени
medium dark

За марката Clarins

Натурални съставки, съобразяване с околната среда и любов към грижата за лицето. Това е френската козметика Clarins, която използва в продуктите си повече от 250 различни растителни екстракта. Всички те са старателно подбрани заради действието си и всички са добити с максимално внимание към природата.

Историята на марката Clarins започва през 1954 г., когато Жак Куртен-Кларен (Jacques Courtin-Clarins) открива първия институт Clarins. Основателят на марката вярва, че успехът и щастието са неразривно свързани с красотата. Жените бързо приели това смело за времето си твърдение и марката започнала да става все по-популярна.

Днес учените от лабораторията Clarins са смятани за пионери в областта на грижата за лицето и се гордеят с редица преломни рецепти, които нямат конкуренция в козметичната промишленост. Сред най-харесваните продукти на френската марка са интензивният серум против стареене на кожата Clarins Double Serum, пудровият фон дьо тен Clarins Skin Illusion или прочутият хидратиращ крем Clarins Hydra-Essentiel. В чантите на жените по целия свят ще намерите популярното масло за устни Clarins. Убедете се сами в качеството на френската козметика!

Оценка Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation