Clarins Double Fix' Mascara водоустойчив фиксатор за мигли и вежди

2×
Clarins Double Fix' Mascara водоустойчив фиксатор за мигли и вежди
Clarins Double Fix' Mascara водоустойчив фиксатор за мигли и вежди
7 мл.

Код: CLR0693 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Clarins Double Fix' Mascara
Характеристика

Продуктът Clarins Double Fix' Mascara изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.

Характеристики:

  • продуктът е водоустойчив
  • помага за оформяне, очертаване и фиксиране на веждите
  • висока прозрачност – не се забелязва
  • изразява естествения цвят на веждите
  • изглежда естествено

Начин на употреба:
С помощта на четка срешете естествената линия на веждите и миглите. Продуктът помага за употреба както след гримиране, така и без предходно гримиране.

Характеристика

Цвят
Прозрачен
Консистенция
гел
Ефект
водоустойчивост

За марката Clarins

Натурални съставки, съобразяване с околната среда и любов към грижата за лицето. Това е френската козметика Clarins, която използва в продуктите си повече от 250 различни растителни екстракта. Всички те са старателно подбрани заради действието си и всички са добити с максимално внимание към природата.

Историята на марката Clarins започва през 1954 г., когато Жак Куртен-Кларен (Jacques Courtin-Clarins) открива първия институт Clarins. Основателят на марката вярва, че успехът и щастието са неразривно свързани с красотата. Жените бързо приели това смело за времето си твърдение и марката започнала да става все по-популярна.

Днес учените от лабораторията Clarins са смятани за пионери в областта на грижата за лицето и се гордеят с редица преломни рецепти, които нямат конкуренция в козметичната промишленост. Сред най-харесваните продукти на френската марка са интензивният серум против стареене на кожата Clarins Double Serum, пудровият фон дьо тен Clarins Skin Illusion или прочутият хидратиращ крем Clarins Hydra-Essentiel. В чантите на жените по целия свят ще намерите популярното масло за устни Clarins. Убедете се сами в качеството на френската козметика!

Оценка Clarins Double Fix' Mascara2