Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette палитра от сенки за очи

Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette палитра от сенки за очи
Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette палитра от сенки за очи
Препоръчителна цена на дребно
90,90лв.

Спестете 10%
цвят 01 Nude 6,9 гр.
81,80лв.

Код: CLR1337 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette
Характеристика

Палитрата за грим за очи Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.

Характеристика

Цвят
розов, сив, оранжев

За марката Clarins

Натурални съставки, съобразяване с околната среда и любов към грижата за лицето. Това е френската козметика Clarins, която използва в продуктите си повече от 250 различни растителни екстракта. Всички те са старателно подбрани заради действието си и всички са добити с максимално внимание към природата.

Историята на марката Clarins започва през 1954 г., когато Жак Куртен-Кларен (Jacques Courtin-Clarins) открива първия институт Clarins. Основателят на марката вярва, че успехът и щастието са неразривно свързани с красотата. Жените бързо приели това смело за времето си твърдение и марката започнала да става все по-популярна.

Днес учените от лабораторията Clarins са смятани за пионери в областта на грижата за лицето и се гордеят с редица преломни рецепти, които нямат конкуренция в козметичната промишленост. Сред най-харесваните продукти на френската марка са интензивният серум против стареене на кожата Clarins Double Serum, пудровият фон дьо тен Clarins Skin Illusion или прочутият хидратиращ крем Clarins Hydra-Essentiel. В чантите на жените по целия свят ще намерите популярното масло за устни Clarins. Убедете се сами в качеството на френската козметика!

Оценка Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette