ChromwellAccessories Blue самозахващащи се ролки за коса

Chromwell Accessories Blue самозахващащи се ролки за коса
Chromwell Accessories Blue самозахващащи се ролки за коса
( ø 15 x 63 mm ) 6.3 см

Този продукт не е в наличност | Код: CHW0024

РолкитеChromwell Accessories Blue ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.

Характеристики:

  • надеждно навиване на косата
  • проста манипулация
  • този продукт не поврежда косата и се задържа добре
  • в множество цветови изпълнения и големини

Състав:

  • пластмаса

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Насладете се, в удобството на дома си, на същите грижи, както в професионален фризьорски салон! Професионалните фризьорски инструменти Chromwell комбинират модерни иновативни технологии с атрактивен дизайн. Тази първокласна германска марка разработва и произвежда фризьорска техника и инструменти, които улесняват работата на фризьорите и стилистите по целия свят.

Фризьорската техника Chromwell е модерна, иновативна, с атрактивен и ергономично оформен дизайн. Тя се съобразява се с нуждите на професионалните потребители, очакващи бърз, качествен и наистина точен резултат. Сега можете да си позволите комфорта на фризьорските инструмент и в уюта на дома си, да оформите прическа, която изглежда като от направена от професионалист!

Марката Chromwell предлага сешоари, преси за изправяне, ролки, комплекти за боядисване на косата и други уникални инструменти, благодарение на които ще постигнете наистина перфектно оформена и красива коса! Направете перфектната прическа без компромис с марката Chromwell!