Chromwell Accessories Blue малки папилоти от пяна

Chromwell Accessories Blue малки папилоти от пяна
Chromwell Accessories Blue малки папилоти от пяна
(ø 14 x 180 mm) 10 бр.
7,90лв.

Код: CHW0017 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Chromwell Accessories Blue

РолкитеChromwell Accessories Blue ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.

Характеристики:

  • този продукт не поврежда косата и се задържа добре
  • надеждно навиване на косата
  • проста манипулация
  • в множество цветови изпълнения и големини

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

За марката Chromwell

Насладете се, в удобството на дома си, на същите грижи, както в професионален фризьорски салон! Професионалните фризьорски инструменти Chromwell комбинират модерни иновативни технологии с атрактивен дизайн. Тази първокласна германска марка разработва и произвежда фризьорска техника и инструменти, които улесняват работата на фризьорите и стилистите по целия свят.

Фризьорската техника Chromwell е модерна, иновативна, с атрактивен и ергономично оформен дизайн. Тя се съобразява се с нуждите на професионалните потребители, очакващи бърз, качествен и наистина точен резултат. Сега можете да си позволите комфорта на фризьорските инструмент и в уюта на дома си, да оформите прическа, която изглежда като от направена от професионалист!

Марката Chromwell предлага сешоари, преси за изправяне, ролки, комплекти за боядисване на косата и други уникални инструменти, благодарение на които ще постигнете наистина перфектно оформена и красива коса! Направете перфектната прическа без компромис с марката Chromwell!

Оценка Chromwell Accessories Blue