Chromwell Accessories четка за боядисване на коса с гребен

Chromwell Accessories четка за боядисване на коса с гребен
Chromwell Accessories четка за боядисване на коса с гребен
четка за боядисване на коса с гребен

Код: CHW0036 | Този продукт не е в наличност

Описание Chromwell Accessories

Четката за боядисване на коса Chromwell Accessories Accessories представлява незаменимо допълнение към препаратите за боядисване, без която процесът боядисване е невъзможен.

Характеристики:

  • позволява лесно нанасяне на боята върху косата
  • осигурява постигане на естествен вид на косата
  • върхът на четката е подходящ за разделяне на кичурите

Начин на употреба:
Ползвайте четката за нанасяне на боя за коса. След употреба старателно измийте с хладка вода и сапун. Големината на четката влияе на точността и бързината за прилагане на боята.

За марката Chromwell

Насладете се, в удобството на дома си, на същите грижи, както в професионален фризьорски салон! Професионалните фризьорски инструменти Chromwell комбинират модерни иновативни технологии с атрактивен дизайн. Тази първокласна германска марка разработва и произвежда фризьорска техника и инструменти, които улесняват работата на фризьорите и стилистите по целия свят.

Фризьорската техника Chromwell е модерна, иновативна, с атрактивен и ергономично оформен дизайн. Тя се съобразява се с нуждите на професионалните потребители, очакващи бърз, качествен и наистина точен резултат. Сега можете да си позволите комфорта на фризьорските инструмент и в уюта на дома си, да оформите прическа, която изглежда като от направена от професионалист!

Марката Chromwell предлага сешоари, преси за изправяне, ролки, комплекти за боядисване на косата и други уникални инструменти, благодарение на които ще постигнете наистина перфектно оформена и красива коса! Направете перфектната прическа без компромис с марката Chromwell!

Оценка Chromwell Accessories