Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman парфюмна вода за жени

2×
Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman парфюмна вода за жени
Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman парфюмна вода за жени
100 мл.
41,90лв.

Код: EDH0007 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman
Състав

Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck е освежаващ цветно-плодов аромат, който е приятен, поради своята лекота и усещане за прохлада. Перфектен е за пролетта и топлите летни дни. Флаконът предизвика асоциации с японския стил. Дизайнът му символизира уникалността на парфюма, така както е уникална Япония.

Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck веднага ще Ви привлече с изкусителния аромат на сочни плодове, сред които се открояват свежите портокали. Този акцент постепенно се смесва с аромата на други сладки плодове. Преобладаващо е уханието на нектарини. Към тези аромати нежно и леко се присъединяват още плодови есенции, които са толкова приятни, че припомнят уханието на цветя. Това са черешата, сливата и касиса. Лекото докосване на ориенталската мистерия е гарантирано от аромата на жасмин, съчетан със сандалово дърво. Отличителният му характер е подчертан от аромата на пачули.

Този парфюм е неустоимо привлекателен. Той вдъхва оптимизъм и Ви кара да се усмихвате. С Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck абсолютно гарантирано ще предизвикате щастието.


Това е парфюмът на жените, които не се смущават да бъдат себе си, да са уникални и да демонстрират собствен стил.

Christian Audigier Ed Hardy Love & Luckще Ви дарява с енергия през целия ден. Можете да го използвате, докато учите, работите или излизате с приятели.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокал, бергамот, дърво
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, касис, пипер, слива, нектарина
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, сандалово дърво, пачули, кедър
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Christian Audigier

Парфюми Christian Audigier | Christian Audigier – Един от най известните татьори Don Ed Hardy който проихожда от Калифорния и като първия Американец използва във своите дизайни аийско умение. Той сам има възможност да следва през 1973 в Япония. През 1981 основава марката Hardy Marks Publications и публицира серии от книги за татоирането. През 2004 г. купува модният дизайнер Christian Audigier правата за изработка на облекла Ed Hardy които са инспирирани от дизайните на татьора Dona Eda Hardyho. Супер моделите харесват много известни личности като jako David Beckham, Madonna, Britney Spears, Kanye West, Heidi Klum и много други. С течение на времето излизат и парфюмите под марката Ed Hardy които са с оригинални аромати и дизайни на флаконите и кутийките.

Оценка Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman2