Chanel Rouge Coco червило за интензивна хидратация

1×
Chanel Rouge Coco червило  за интензивна хидратация
Chanel Rouge Coco червило  за интензивна хидратация

Описание Chanel Rouge Coco
Характеристика

Обгърнете устните си в чувствен цвят с неизсушаваща текстура. Червилото за интензивна хидратация Chanel Rouge Coco е обновена версия на оригиналното култово червило Chanel. Има интензивна пигментация и подхранващи съставки, благодарение на които се усеща удобно върху устните дори при целодневно носене. Освен това някои от цветовете са вдъхновени от най-близките приятели на мадмоазел Шанел – единствените, които са имали правото да я наричат Коко. Тази кралица на червилата не бива да липсва в колекцията на нито една обожателка на гримовете.

Характеристики:

  • подхранващо и хидратиращо червило
  • има интензивна пигментация
  • много приятно за носене

Съставки:

  • растителни восъци – от мимоза, жожоба и слънчоглед, хидратират и подхранват устните
  • силиконов восък – за по-гладка текстура и удобно нанасяне
  • полимерен филм и силиконови микроперлички – придават на червилото блясък и удължават трайността му

Начин на употреба:
Нанасяйте директно върху устните или преди това ги очертайте с контуриращ молив в същия цвят.

Характеристика

Цвят
розов
Ефект
хидратираща

За марката Chanel

Основателката на марката Chanel, наричана „Кралица на модата“, Gabrielle Bonheur Chanel (Габриел Боньор Шанел), е родена през 1883 год. в градчето Сомюр в западна Франция. Тя завладява света на модата от Париж с прогресивния дизайн на своите костюми с панталони и поли.

Coco Chanel (Коко Шанел) започва като певица в бар, откъдето и получава своя псевдоним. Още през 1912 год. тя отваря своя първи салон и скоро става известна модeн дизайнер. В средата на 20-ти век тя определя тенденциите на висшата мода и марката Chanel се носи от знаменитости като Жаклин Кенеди и Грейс Кели.

Не след дълго Г. Б. Шанел разширява своя интерес и в областта на козметиката и парфюмерията. Първият парфюм Chanel е лансиран на пазара още през 1921 год. и това е легендарният Chanel N° 5, който е един от най-известните и най-продаваните аромати въобще. Днес спокойно можем да назовем като култови уханията Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport и Chanel Gabrielle.

Оценка Chanel Rouge Coco1