Chanel Bleu de Chanel хидратиращ крем за лице и брада за мъже

Chanel Bleu de Chanel хидратиращ крем за лице и брада за мъже
Chanel Bleu de Chanel хидратиращ крем за лице и брада за мъже
50 мл.

Код: CHA10298 | Този продукт не е в наличност

Описание Chanel Bleu de Chanel
Състав

Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ѝ ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене Chanel Bleu de Chanel е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си.

Характеристики:

  • хидратира и не изсушава кожата
  • придава на лицето приятен аромат
  • поддържа брадата здрава и блестяща

Състав

Консистенция
крем

За марката Chanel

Основателката на марката Chanel, наричана „Кралица на модата“, Gabrielle Bonheur Chanel (Габриел Боньор Шанел), е родена през 1883 год. в градчето Сомюр в западна Франция. Тя завладява света на модата от Париж с прогресивния дизайн на своите костюми с панталони и поли.

Coco Chanel (Коко Шанел) започва като певица в бар, откъдето и получава своя псевдоним. Още през 1912 год. тя отваря своя първи салон и скоро става известна модeн дизайнер. В средата на 20-ти век тя определя тенденциите на висшата мода и марката Chanel се носи от знаменитости като Жаклин Кенеди и Грейс Кели.

Не след дълго Г. Б. Шанел разширява своя интерес и в областта на козметиката и парфюмерията. Първият парфюм Chanel е лансиран на пазара още през 1921 год. и това е легендарният Chanel N° 5, който е един от най-известните и най-продаваните аромати въобще. Днес спокойно можем да назовем като култови уханията Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport и Chanel Gabrielle.

Оценка Chanel Bleu de Chanel