Chanel Accessories огледалце

1×
Chanel Accessories огледалце
Chanel Accessories огледалце
огледалце
67,50лв.

Код: CHA0002 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Chanel Accessories

Разсейте веднага всички съмнения относно вида на грима си. Достатъчно е да имате под ръка ултратънкото огледалце Chanel Accessories. То се събира във всяка дамска чанта, тоалетна чантичка или в джоба на сака ви. Можете да проверите външния си вид с помощта на нормалното или на увеличителното огледалце, което ще оцените преди всичко, когато оформяте детайлите на грима си или го коригирате.

Характеристики:

  • практичен двустранен модел
  • има класическо и увеличително огледалце
  • много тънко и леко
  • за прецизно гримиране по всяко време на деня
  • елегантен и компактен дизайн

Начин на употреба:
Просто отворете и използвайте огледалото от нормалната или увеличителната му страна, в зависимост от нуждите си.

За марката Chanel

Основателката на марката Chanel, наричана „Кралица на модата“, Gabrielle Bonheur Chanel (Габриел Боньор Шанел), е родена през 1883 год. в градчето Сомюр в западна Франция. Тя завладява света на модата от Париж с прогресивния дизайн на своите костюми с панталони и поли.

Coco Chanel (Коко Шанел) започва като певица в бар, откъдето и получава своя псевдоним. Още през 1912 год. тя отваря своя първи салон и скоро става известна модeн дизайнер. В средата на 20-ти век тя определя тенденциите на висшата мода и марката Chanel се носи от знаменитости като Жаклин Кенеди и Грейс Кели.

Не след дълго Г. Б. Шанел разширява своя интерес и в областта на козметиката и парфюмерията. Първият парфюм Chanel е лансиран на пазара още през 1921 год. и това е легендарният Chanel N° 5, който е един от най-известните и най-продаваните аромати въобще. Днес спокойно можем да назовем като култови уханията Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport и Chanel Gabrielle.

Оценка Chanel Accessories1