Caron Le 3 Homme

тоалетна вода за мъже 125 мл.

Caron Le 3 Homme тоалетна вода за мъже 125 мл.
Caron Le 3 Homme тоалетна вода за мъже 125 мл.
Caron Le 3 Homme тоалетна вода за мъже 125 мл.
125 мл.

Код: CRN0097 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Caron Le 3 Homme

Парфюмът Caron Le 3 Homme е цитрусово-подправков аромат за мъже, изповядващи модерния начин на живот и не се страхуващи да изразяват своята личност и неконвенционалност. Предназначен е за всеки, който обича да се наслаждава на живота и да реагира на ежедневните предизвикателства на живота. 

Парфюмът бе представен на пазара през 1985 г. и се нареди сред парфюмите, които заемат на пазара с парфюми предните места. Марката Карон е известна с класическите си, но оригинални аромати, а парфюмът Le 3 Homme със сигурност с нищо не отстъпва на останалите и не остава в тяхна сянка. Флаконът на парфюма има семпъл дизайн с изключителни детайли също като самият аромат. 

Парфюмът се отваря със свежа и сочна смес от цитруси, представени от бергамот, лимон и игрива мандарина. След това ароматът преминава в приятно и пикантно ухание на лавандула, карамфил и кориандър, които се крият в самата сърцевина.  Основата на аромата ще Ви обгради с мек мъх и вертивер.

Копнеете за класически, но оригинален аромат, която не се подчинява на времето и въпреки това е постоянно модерен? Вие сте енергичен мъж, който не се страхува да рискува и се стреми към успеха. Насладете се на подправковия, но същевременно свеж аромат Caron Le 3 Homme, който е пълен с контрасти както самият живот. 

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Caron

                                                        Парфюми Caron

Марката Caron означава лукс ,традиция и докосване на аристократично благородство.Ако търсите отличителен белег на историята, в един необичаен аромат,тогава правилният избор е парфюм на Caron.Не очаквайте обаче сезонно ,незабавно и моментно увлечение ,а реално пътуване до самата същност на парфюма.

Когато говорим за парфюмите на Caron,като такива с дълбока традиция,това си има своето обяснение.Марката е основана още през 1904 г. от майстора парфюмерист Ърнест Далтрофф и от този момент започва пътуването й към славата и известността.Първият аромат на Caron - Narcisse Noir за жени ,буквално смайва публиката през 1911 г.Oще тогава става ясно ,че Caron ще бъде специфичена,специална марка и следващите години го потвърждават.Далтрофф създава невероятни парфюми един след друг,а неговата муза Фелисие Ванполие създава стилните опаковки.Този мощен тандем продължава да твори,до смъртта на Далтрофф през 1940 г.В началото на миналия век,Франция ражда друга легенда, чиято популярност е оцеляла и до днес,когато клиентите тъгуват от полъха на носталгия от периода ,в които времето тече по-бавно и създаването на парфюми е прекрасен експеримент, който изисква време и пространство.

Историята на деликатните и изключително елегантни парфюми на Caron се простира като ароматен низ-от утвърденият цветен аромат Infini, ароматът за независими жени Табак Blond, през топлият коледен парфюм Nuit de Noel с роза и иланг-иланг,величествения по състав аромат Bellodgia ,или крехките лилия и магнолия в  Muguet du Bonheur; не бива да се забравят и Nocturnes и прекрасния ярко цветен аромат Fleur de Rocaille.Най-известният и най-успешен аромат на Caron е може би Sacré. Sacré е точно аромат, който няма да ви остави на мира,ще почувствате хармония и едновременно с това съблазнителни вълнения.Все още впечатлява благородния аромат на мед,богати нотки роза,най-добрите съставки и растения.Caron не забравя и мъжете,пример за това е билковия аромат Yatagan или металния Caron Pour Un Homme.Марката Caron тук не е особено известна, но благодарение на своите произведения набира и омагьосва все повече и повече фенове.До днес марката поддържа имиджа си в създаване на невероятни аромати.Една от малкото марки,които остават верни само на създаването на парфюми,без други модни стоки.

Ако твърде много държите на модната вълна, и търсите фиксирана точка в средата на потребителските въртележки,то Caron е правилният избор.

Menu